2777
2789
عنوان

خوابی دیدم که .....

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست
منم مثل شمام  تمام تصادفاتی که بزرگن و اعلام میشه و اینا رو یه هفته قبلش خواب میبینم با تمام ج ...

اره ولی من همیشه خوابای خوب و میبینم مثلا مادربزرگم و تو مکه دیدم بعد دوماه شهرداری یه پولی ریخته بود واسش از زمینی که اصلا معلوم نبود کی خریده بوده و بعد رفته تو طرح با پولش رفت مکه .الانم خانمه خیلی خوشحال بود میگفت طرفت خیلللی مرد ه خیلی خوشبخت میشی ولی من ناراحت دیر بودنشم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساکن کدوم شهری  انشاله به زودی ازدواج می کنی  تپه نشان بلندی هستش خیلی عالی هستش  ...

بجنوردی ام عزیزم . چقدرر قشنگ گفتی مررسی .

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

حتما نباید همون خواب تعبیر شه ،شاید فقط اون عدد تعبیر داشته باشه ببین عدد۱۶ تعبیرش چیه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اره شاید حق باشماست ولی وقتی رفتم تو را مامانم بودم ولی وقتی اومدم بیرون مامانمو گم کرده بودم و یه خ ...

ببین عزیزم خواب وقت داره بی وقت داره همه ما خواب های واقعی زیادی دیدیم اما دلیل نمیشه همه خواب هامون واقعی باشه صدقه بده خوابت رو فراموش کن و خوبی رو جذب کن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ