2777
2789
عنوان

خوابی دیدم که .....

228 بازدید | 33 پست

بچه ها من مهمولا خواب نمیبینم ولی اگه خوابی ببینم معمولا واقعیت پیدا میکنه مثلا بعد مدتی اتفاقی میوفته که من یادم میدد این خواب و دیدم مثلا خواب دیدم دختر خالم یه پسر داره هفتهدی بعدش بهم گفت من حامله ام و صاحب پسر شد حالاا یه خوابی دیدم  که فکرمو مشغول کرده 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

خواب دیدم رفتم پیش یه خانم دعا نویس که خیلی شلوغه و بالای تپه ست و .... خلاصه تو خواب بهم گفت ۱ه ساله دیگه ازدواج میکنی من ۳۴سالمه دارم دیوونه میشم یعنی ۵۰ سالگی ازدواج میکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیره انشالله

نمیدونم والا خواب دیدم خانمی بهم گفت ۱۶ سال بعد با یه ادم‌خیلللی خوووب ازدواج میکنی خیلی ناراحتم اخه تو ۵۰ سالگی ازدواج به چه درد میخوره.

چون فکر میکنی خواب واقعی دیدی به خودت جذب میکنی(قانون جذب)

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم مثل شمام 

تمام تصادفاتی که بزرگن و اعلام میشه و اینا رو یه هفته قبلش خواب میبینم با تمام جزئیات 

یا خیانتا ولی خواب با بار مثبت نمیبینم همش منفیه یا درباره تصادف یا دزدی یا خیانت و در عرض یک هفته میشن ناراحتم

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
چون فکر میکنی خواب واقعی دیدی به خودت جذب میکنی(قانون جذب)

اره شاید حق باشماست ولی وقتی رفتم تو را مامانم بودم ولی وقتی اومدم بیرون مامانمو گم کرده بودم و یه خانمی شبیه جوونی های مامانم داشت نماز میخوند 

خواب دیدم رفتم پیش یه خانم دعا نویس که خیلی شلوغه و بالای تپه ست و .... خلاصه تو خواب بهم گفت ۱ه سال ...

نخیر اولا خواب صادقه ساعت و روزو ایننا داره بعدشم مطمئنم تو تو ضمیر ناخودآگاهت نگران دیر ازدواج کردن و اینکه آیا کسی برات دعا گرفته و یا اینکه بری دعا بگیری بودی که این خوابو دیدی 

۳۵ سالگی هم ازدواج میکنی تمام 😊

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒