دیدی حدسم درست بود تو انتظارایی داری ک پدرت برات همیشه مهیا میکرد
گل قشنگم میدونم سخته بخدا قسمم خود من خونه بابام هرماهه مسافرت یعنی سالی ۱۰ بار ما دوسه روز در سفر بودیم ۱۷ ساله بجون یه دونه بچه م هیچ جا نرفتیم هیچ جا حتی پارک شهرمون ولی من خوشیامو خونه پدر دیدم مسافرتا رو رفتم الان توی بُعد دوم زندگی قرار دارم و باید خودمو محک بزنم با تموم شرایط حاظر ...
عزت نفس داشته باش
مطمئن باش دور و برت الان کلی دختر و زن هست ک نگاه ب زندگیت میکنن حسرت میخورن
چون مشخصه همسرت چقدر زندگیشو دوست داره
میدونی جرا دوست نداره از خونواده ش قرض یا پول دستی بگیره تا حالا بهش فکر کردی ؟؟
اولین جمله ای ک میشنوه اینه :چیه با شغل دولتی و نظامی نمیتونی خرج زن زیاده خواهتو بدی ؟؟
یه کم بگو زنت از خرج کردناش دور دور کردناش کم کنه حقوقت براتون زیاد هم هست
اگه نمیره رو بندازه که خداروشکر تا حالا لازم نشده صرفن بخاطر غرور توئه نمیخاد وقتی تورو دیدن بهت نیش بزنن کنایه بزنن ...
نزار حتی پدر مادرت کوچکترین ناراحتیتو ببینن بخلطر مسائل مادی ک باخودشون و بتو میگن ایا این بود تربیت دخترمون کجای کارمون اشتباه بود اینکه دخترمون دوی چشامون قرار داشت و مثل پرنسس بود چرا داره مثل عقده ای ها که هیچییییی ندیده رفتار میکنه باور کن دل همه رو یکجا خواهی شکست و ازت یه شخصیت دیگ نقش میبنده تو ذهنشون
زندگیتو محکم بچسب و حفظش کن ..
در اخر اگه هر بار کلمه ی طلاق رو وسط بکشی مردا یک باره فرو میریزن اول از درون بعد جسمی
شاید طلاق نگیرید اما سردی بینتون بخاطر فروریختن درخت سبز زندگیت ب طلاق عاطفی ختم میشه و روری خواهد رسید بخاطر تعور امروزت خودتو نفرین و لعنت میکنی
همین حالا جوابشو بده نشون بده یه دختر اصیل و چشم و دل سیری و حتی ازش عذر خواهی کن یا با چند تا شوخی حال اول صبحشو خوب کن بهش انرژی مضاعف بده ک تلاششو بیشتر کنه ... دمت گرم دختر خوب