2777
2789
شوهر خوبی نبود اما وقتی همه کوره فداشدنمو دید قدرمو دونست بهم خیانت کرده بود اماپاش موندم خونوادش ...

بش فرصت بدید  بابت خیانتشم اگر دست برداشته ببخشیدش وقتی خدا ببخشه بنده خدا هم ببخشه چه اشکال داره؟

خواهر گلم احتمالن تو خونه پدرت یا واقعا خیلی بهت میرسیدن منظورم پولدار بودن نیست پدر هست خودشو به اب ...

حرفاتون خوبه وسنجیدس ولی خب من خونه بابام هرچی خواستم بوده مثلا بابام بهم کارتش میداد لباس بخرم ۲۰یا۳۰تومن پول توش بود اصن برام مهم نبود قیمت لباس الان حقوق شوهرم داره میشه ۵تومن ولی خب من خیلی ناراحتم ازاون شرایط جداشدم میگم کاش بایکی مث بابام ازدواج میکردم .

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که پس درامدشم داره بیشتر میشه خداروشکر امروز یه شام خوشمزه درست کن و آشتی کن دیگه ادامه ...

ظهرمیادخونه من بیهوشم اصن نخوابیدیم دوتامون😂😂😂😂باشه چشم😶😚😚😚😚😚

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
نماز شب روحتماااا اگه میتونید مرتب بخونید

چشم

اگه میشه شما هم تواطرافیانتون اگه کسی برای اموات یاحاجتش ختمی دعایی چله ایی نمازقضای میتی خواست بهم بگین به پولش احتیاج دارم😔التماس دعا

ظهرمیادخونه من بیهوشم اصن نخوابیدیم دوتامون😂😂😂😂باشه چشم😶😚😚😚😚😚

عزیزم😃

انشاءالله همیشه در رفاه باشی

انشاءالله همه در اسایش و رفاه باشن همیشه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
بش فرصت بدید  بابت خیانتشم اگر دست برداشته ببخشیدش وقتی خدا ببخشه بنده خدا هم ببخشه چه اشکال دا ...

بله اون قضیه مال دوسال پیشه که همون موقع تموم شد و گذاشت کنار اما لامصب یه زخم رودل مونده همیشه باهامه و نمیتونم فراموش کنم چون تویه دوره سختی از زندگی بودم