2777
2789
چرا مگه شغل آقات چیه؟منم بچه ندارم تواقدامم دیگه تا چندوقت دیگ اونم میاد 

نگهبانه اما بدهی اونقدر داریم که از پس خوردوخوراکمون برنمیایم چه برسم به لباس خریدن

خدا وکیلی ۵ساله زنشم نشده یکبار غرورش و بشکنم 

حتی سیری اونقدر اضاعمون داغون بود تازه ی ماه فقط توان تخم مرغ خریدن داشتیم وهمونو میخوردیم یبارنشد بگم خسته شدم از زندگی یاچراگوشت نمیخری و فلان

زمونه سخته درکش کن 

من که خیلی دلم برا همسرم میسوزه

گناه نکردن که مرد شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مرد ها عزت نفس براشون مهمه نمیخوان جلوی کسی حتی پدرشون دست دراز کنن شاید همسر شما اخلاقیاتش از ...

نمیدونم ولش کنم از تنهایی بمیره

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
قانعم ولی خب دوست دارم بعضی چیزا تو زندگبم باشه مگه شغل آقاتون چیه

مجردم

شغل بابامم خیاطه

اما کلی گفتم عزیزم

مثلا درامد طبق وزارت کار الان ۱۶۰۰ ، ۱۸۰۰

دیگه مگر اینکه شغلت خیلی خوب باشه تو بانکی اداره ای جایی باشی یا شغلت آزاد باشه تا درامدت بیشتر بشه

خیلی سخته

خودت چرا کار نمیکنی؟ اینجوری راحت تر میتونی واسه خودت خرج کنی

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
نگهبانه اما بدهی اونقدر داریم که از پس خوردوخوراکمون برنمیایم چه برسم به لباس خریدن خدا وکیلی ۵ساله ...

سخت نگیرم میگه باهرشرایطی سرمیکنه باید زحمت بکشن تلاش کنن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
نگهبانه اما بدهی اونقدر داریم که از پس خوردوخوراکمون برنمیایم چه برسم به لباس خریدن خدا وکیلی ۵ساله ...

آفرین خواهرم آفرین به درک بالات بخدا خوشبختی رونبابد فقط تو پول خلاصه کرد اگه باوجود حقوق نه چندان بالا شوهر خوبیه قدرشو بدون و بساز

خواهر گلم احتمالن تو خونه پدرت یا واقعا خیلی بهت میرسیدن منظورم پولدار بودن نیست پدر هست خودشو به اب و اتیش میزنه دخترش بهترینا رو بپوشه یا اینکه نه در حد معمولی روبه پایین بودی الان که ازدواج کردی دلت میخاد چیزاییو ک نداشتی یا کم داشتی اللن شوهرت برات سنگ تموم بزاره ... 

برو خداروشکر کن شوهرت دستشو پیش هرکسی جه بسا پدر دراز نمیکنه 

دور بعدی خداروشکر کن تنتون سالمه و دارید زندگی میکنید 

دور بعدی خدارو بخاطر اینکه تو این زمونه از لحاظ خوراک و مسکن و پوشاک در رفاه هستین .. 

دور بعدی رو برای وحود چنین همسری که ترس از دست دادنت اشکشو دراورد .... 

من سالی یک بار لباس میخرم از کیف و کفش تا مانتو و شلوار و بقیه چیزا .. 

۱۷ ساله مسافرت نرفتیم جز خونه پدری ک شهر دیگه س .. 

ولی یا شوهر زحمتکش دارم صب ساعت ۷ تا ۱۲ شب سرکاره وختی میاد خسته سر سفره شام خابش میبره بنده خدااا 

عملا هیچ وقتی برای باهم بودن نداریم ماهی یک بار یک جمعه رو خونه میمونه .. 

اما روزی هزار بار خداروشکر میکنم زندکی ارومی دارم  ک همسرم برای ما و زندگیمون زحمت میکشه ..‌ 

بهت پیشنهاد میدم تک تک تایپکت ها رو بخون بخصوص اونایی ک درمورد مشکلات خانوادگیه .

مردا غرورشون زمین تا اسمون با ما خانوما فرق داره .. 

یه نظامی سال ب سال بهتر میشه و مقامش بالاتر میره و حقوقشم بیشتر میشه .. قدر بدون و اگه دیدی واقعا دست خودت نیست گیر دادنات خواهرانه ازت میخام به یه روانشناس مراجعه کنی که باهاش حرف بزنی راهکار بهت بده 

دستی دستی بخاطر کیف و مانتو لباس طلاق میخای؟؟؟؟؟؟

اصلااا عادی نیست 

خودم روانشناسی خوندم و کامل میشناسم رفتار اشتباه و ضدو نقیض رو ... موفق باشی خواهری 🌹

مجردم شغل بابامم خیاطه اما کلی گفتم عزیزم مثلا درامد طبق وزارت کار الان ۱۶۰۰ ، ۱۸۰۰ دیگه مگر این ...

دانشگاهم درسم تموم بشه میرم سرکارشوهرم ازماه بعدی حقوق میشه ۵تومن بش درجه بالاتردادن میگه اگ خسته میشی کارنکن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
آفرین خواهرم آفرین به درک بالات بخدا خوشبختی رونبابد فقط تو پول خلاصه کرد اگه باوجود حقوق نه چندان ب ...

شوهر خوبی نبود اما وقتی همه کوره فداشدنمو دید قدرمو دونست

بهم خیانت کرده بود اماپاش موندم

خونوادش خیلی تحقیرم کردن و کتک زدن اماشکرخداالان دیگه باخونوادسم رابطه نداریم زندگیمون خوب شده منتها بی پولی فعلا برامون معضل شده

خدابه همه کمک کنه

دانشگاهم درسم تموم بشه میرم سرکارشوهرم ازماه بعدی حقوق میشه ۵تومن بش درجه بالاتردادن میگه اگ خسته می ...

خیلی خوبه که

پس درامدشم داره بیشتر میشه خداروشکر

امروز یه شام خوشمزه درست کن و آشتی کن

دیگه ادامه نده بحث و لجبازی رو

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸