2777
2789
من تو هيچ تاپيکي اينقد پست نميزاشتم.اينقد حرفات بي منطقه که نميتونم ولت کنم🤣..باور کن داري اشتباه م ...

خب اخه ادم واس عشقش هرکاری میکنه منم که بقول خودش عشقشم

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما ام که تهرانیم درامدمون از سه تومن کمتره😕 یکم قانع باش لطفا خب دلش نمیخواد زیر منت کسی باش ...

قانعم ولی خب دوست دارم بعضی چیزا تو زندگبم باشه مگه شغل آقاتون چیه

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
نه ماشین نداریم شوهرم کل هزینه عروسی خودش داد یه ریالم ندادن خانوادش هزینه عقد نامزدی حتی خواستگاری. ...

قدر داشته هات و بدون من سالی بیارم نمیتونم لباس برای خودم و بچم بخرم😔😔😔

قدر داشته هات و بدون من سالی بیارم نمیتونم لباس برای خودم و بچم بخرم😔😔😔

چرا مگه شغل آقات چیه؟منم بچه ندارم تواقدامم دیگه تا چندوقت دیگ اونم میاد 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
من خودم نو اهوازم با سه تومن اگه خونه داشته باشی میتونی زندگی آبرومندی داشته باشی

نه خونه نداریم ولی خونه بهمون دادن قبض و ایناهم نداریم 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بعضی مرد ها عزت نفس براشون مهمه نمیخوان جلوی کسی حتی پدرشون دست دراز کنن شاید همسر شما اخلاقیاتش از این نوع باشه که بنظرم خوبه سخت نگیر خواهرم اگه طلاق گرفتی میخوای به چی برسی؟

موفق باشي عزيزم..ولي حتمااا يه وقتي رو اختصاص بده به حرفايي که ميزني يکم برا خودت سبک سنگين کن ..

شوهدم میگه بچه ای 😂😂😂😂اره خودمم پشیمونم از حرفام خیلی بد حرف زدم بش گفتم تومنو واس هوس میخوای وای حرفام خیای بدبود 

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄