2777
2789
اي بابا..چراااا اخه دختر خوب ..مگه برده گرفتي .اونم يه انسانه با شخصيت متفاوت خودش و فکر و عقيده خود ...

۵ساله.نه خب ولی اگه دوسم داره باید بع حرفم گوش کنه

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی درست بودن نایب گرفتن رو کی گفته؟

تمام مراجع

میتونین برین توسایتشون وسوال کنین

من پرسیدم گفتن انجام مسحبات شخص زنده صحیحه اما واجباتش خیر

فقط واجبات و اموات و میشه انجام داد

تو اهواز سه ملیون بدک نیست خواهر محترم

اهوم ولی ۸۰۰تومنش قسط میره من ناراحتم خیلی باباش داره ولی نمیدن ینی بایدبگی تابدن منم میگم بگومیگه نه.خودم دارم کارمبکنم

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

بنظر میاد باید روخودت کار کنی بساز باشی وقانع تر الان مگه نمیبینید چقدر از جوونا بیکارموندن حداقل خداروشکر کنید که کاردولتی داره إن شاءالله هم لباس خوب میپوشید برنج میخورید مرغ میخورید لابد مستقل هم زندگی میکنید شتواید هم ماشین داشته باشید ومهم تر ازهمه احتمالا تن سالمی هم دارید شکرکنید دیگه مگه ماازدنیا چی باید بخوایم؟

خب چون گفتم طلاق .بدش میاد بگم صدبارگف این کلمه رو تگو ولی گفتم.بره بگیره مگه چی میشه حاضرمن سختی بک ...

آره حاضره تو سختی بکشی ، چون با تو راحته ، چون تو زنشی ، چون تو رو دوست داره و از خودش میدونه .

شوهر منم اینجوریه ، عاشق منه ولی نمیتونه بخاطر من دستشو پیش دیگرون دراز کنه .

اگه چیزی تو زندگیمون کم باش خیلی شرمنده میشه ، ولی غرور اون واسم از اون چیز مهمتره .

کی دلش میخواد تو رفاه نباشه ؟ ولی به چه قیمتی ؟

۵ساله.نه خب ولی اگه دوسم داره باید بع حرفم گوش کنه

من تو هيچ تاپيکي اينقد پست نميزاشتم.اينقد حرفات بي منطقه که نميتونم ولت کنم🤣..باور کن داري اشتباه ميکني..چون دوست داره دليل نميشه پا بزاره رو تمام قوانيني که يه عمر برا خودش ساخته..شمام نبايد همچين توقعي داشته باشي 

بنظر میاد باید روخودت کار کنی بساز باشی وقانع تر الان مگه نمیبینید چقدر از جوونا بیکارموندن حداقل خد ...

نه ماشین نداریم شوهرم کل هزینه عروسی خودش داد یه ریالم ندادن خانوادش هزینه عقد نامزدی حتی خواستگاری.خوراکمونم عالیه ولی خب من دلم میخواد هرماه لباس بخرم نمیشه ماهی واسم یه تیکه میخره مثلا یک ماه کیف یک ماه کفش خیلی سخته.خونمون که دولتیه چون شوهرم نظامیه.

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
آره حاضره تو سختی بکشی ، چون با تو راحته ، چون تو زنشی ، چون تو رو دوست داره و از خودش میدونه . ...

آخه درسته ولی با خانواد راحت نیست باباش مامانش.

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
نه ولی خب کلا گفتم اگه جایی کم بیاریم میگه توباید اونجا ازخواستت بزنی ۳میلیون.اهواز

والا ما ام که تهرانیم درامدمون از سه تومن کمتره😕

یکم قانع باش لطفا

خب دلش نمیخواد زیر منت کسی باشه، حتی پدرش

درک کن

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸