جالب مدیر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 عنوان بیکاری😕😕 | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 24 پست شوهرمم اصلآ اهل کار نیست سرکار نمیره چیکارش کنم خیلیییییییییی تنبل تشریف داره😕 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست.... 1398/05/19 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taranomebarane2 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4115 نه خداروشکر فعلآ حامله نمیشم مشکل دارم پول دکترم ندارم که برم خوب پس هر چه زود تر یه اقدامی بکن یا خودت بدو دنبال کار باش ...یا ولش کن بره دست خدا
tarke4 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 5358 همش از زیرکار در میره خاک بر سر خسته شدم از دستش هر روز برو خونه مادرش غذاتو اونجا بخور من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 خوب پس هر چه زود تر یه اقدامی بکن یا خودت بدو دنبال کار باش ...یا ولش کن بره دست خدا دوستش دارم لعنت به من که اینقدر وابسته ام سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 هر روز برو خونه مادرش غذاتو اونجا بخور اونا تنها خور هستند به بچه ی خودشونم کمک نمیکنند خیلی بد جنس اند بهترین غذاهارو میخورن به ما نمیگن بیاین خونمون خسیس اند سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
taranomebarane2 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4115 دوستش دارم لعنت به من که اینقدر وابسته ام نه چه اشکالی داره ...خودت بدو یه کاری رته بنداز اگه دولتی نمی تونی یه مغازه ای ....لباس فروشی یا لوازم ارایشی راه بنداز ....اینکه فکر کنی اون خوبش میشه خبری نیست عزیزم ...فقط رو خودت حساب کن
bahar71 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 14770 خب ديگه شوهرت بي عرضه و بي مسيوليتهبا علم به اين موضوع ببين چه كار كني بهتره گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 خب ديگه شوهرت بي عرضه و بي مسيوليته با علم به اين موضوع ببين چه كار كني بهتره نمیدونم موندم با دعوا با محبت با تهدید هرکاری کردم درست نشد سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 نه چه اشکالی داره ...خودت بدو یه کاری رته بنداز اگه دولتی نمی تونی یه مغازه ای ....لباس فروشی یا لوا ... با کدوم پول کار راه بندازم😔 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
taranomebarane2 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4115 با کدوم پول کار راه بندازم😔 رشته دانشگاهیت چی بوده؟
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 رشته دانشگاهیت چی بوده؟ دیپلم هستم نذاشت برم سرکار و دانشگاه سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....