2777
2789
عنوان

بیکاری😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس هر چه زود تر یه اقدامی بکن یا خودت بدو دنبال کار باش ...یا ولش کن بره دست خدا

دوستش دارم لعنت به من که اینقدر وابسته ام

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
هر روز برو خونه مادرش غذاتو اونجا بخور

اونا تنها خور هستند به بچه ی خودشونم کمک نمیکنند خیلی بد جنس اند بهترین غذاهارو میخورن به ما نمیگن بیاین خونمون خسیس اند 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
دوستش دارم لعنت به من که اینقدر وابسته ام

نه چه اشکالی داره ...خودت بدو یه کاری رته بنداز اگه دولتی نمی تونی یه مغازه ای ....لباس فروشی یا لوازم ارایشی راه بنداز ....اینکه فکر کنی اون خوبش میشه خبری نیست عزیزم ...فقط رو خودت حساب کن

خب ديگه شوهرت بي عرضه و بي مسيوليته با علم به اين موضوع ببين چه كار كني بهتره 

نمیدونم موندم با دعوا با محبت با تهدید هرکاری کردم درست نشد

نه چه اشکالی داره ...خودت بدو یه کاری رته بنداز اگه دولتی نمی تونی یه مغازه ای ....لباس فروشی یا لوا ...

با کدوم پول کار راه بندازم😔

رشته دانشگاهیت چی بوده؟

دیپلم هستم نذاشت برم سرکار و دانشگاه