2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یعنی هزینه ها بالاست؟   بی زحمت یه کم در مورد شرایط اونجا توضیح میدید

نه بالا نیست در مقایسع با حقوقی که میگیرن خیلیم خوبه دیروز یه فیلم بود خانومه میگف یه ایرانی دو میلیون در بیاره ماهی واس یه کیلو گوشت صد تومن باید بده که نسبت به حقوقش خیلی زیاده ولی ت کانادا طرف سه هزار دلار میاره گوشت میخره کیلویی ده دلار کع این اصن واسش پولی محسوب نمیشع😐😐

اره حالا حقوقاشون متفاوته کارگرم باشی حقوقت کم باشع خیلی اوضاعت بهتر از کارمند اینجاست😐

پسر دایی من مهندس بود اینجا با سابقه کار بالا حداقل 15 سال . یعنی اونجا چند دلار در ماه میگیره؟

پسر دایی من مهندس بود اینجا با سابقه کار بالا حداقل 15 سال . یعنی اونجا چند دلار در ماه میگیره؟

فک کنم حقوقش خوب باشه وقتی کارگر چهارده دلار ساعتیه واس یه مهندس قطعا خیلی بیشتره

یا مثلا میگف ت ایران بخوای یه یخچال بخری ده میلیون پنج ماه باید کار کنی ولی ت کانادا با حقوق یع ماهت ...

خوش بحالشون  

رویاهاتوباورکن یعنی وقتی دیدی سخته بیخیال نشو تلاشتوبیشترکن بیشترزحمت بکش یعنی وقتی میبینی بایدزمان بگذره تاحل شه صبرت روزیادکن   به هدفت واینکه بهش میرسی باورداشته باش  بذاربقیه هم بادیدن توقانع بشن ک تومیتونی