2777
2789
عنوان

شوهرم گفت.....

295 بازدید | 23 پست

لاغر شدی ..صورتت لاغر شده ....

امان از این مردا ...پس فردا میگه صورتت چروک شده .....زشت شدی ......

پففففف هر کیو و شانسش طرف انقدر زشت و چاقال و قد کوتاه  هیچی هم نداشته باشه شوهرش دورش می چرخه دیگه هر کیو و شانسش 

مادر شوهر اگه عروس شاه پریون هم باشه باز معتقده پسرش حیف شده

آقایون درخواست دوستی ندین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂

😂😂😂😂دارم پریود میشم دنبال دعوا میگردم بیا دعوا کنیم 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
اومای گااااد نه توروخدا بیخیال من تازه پریودم تموم شده به ارامش رسیدم🤣

باشه پس آخه با کی دعوا کنم دیشب که شوهرمو شستم و چلوندم پهن کردم رو بند دیگه بخوامم اونم دعوا نمیکنه😭😭😭😭

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
منم پریود شدنم میاد ولی نمیدونم چرا نمیاد😢🤔

عه منم چند روزه عقب انداختم 

باشه پس آخه با کی دعوا کنم دیشب که شوهرمو شستم و چلوندم پهن کردم رو بند دیگه بخوامم اونم دعوا نمیکنه ...

بیچاره دیگه چیزی ازش نمونده که دعوا کنه🤕🤕

من میگم برو یکم زعفرون دم کن بخور اعصابت اروم شه اینجوری ههمونو زخمی میکنی😅

بیچاره دیگه چیزی ازش نمونده که دعوا کنه🤕🤕 من میگم برو یکم زعفرون دم کن بخور اعصابت اروم شه اینجور ...

میگم اسی گفت چی؟گفت چاقال قد کوتاه؟😡 درست شنیدم؟زعفرونمونم تموم شده خوووو

اره گفت چااااقااااال برو داغونش کن خووونشو بریز😂😂😂😂

میگم اسی دنبال صورت خوشگله میترسم بزنمش بعد خرج عمل و خوشگلیشو از منه بدبخته چند روز پریود عقب افتاده ی عصبی بگیره😭😭😭😭 اسی راست میگه بعضیا شانس دارن شوهراشون میپرستنشون

میگم اسی دنبال صورت خوشگله میترسم بزنمش بعد خرج عمل و خوشگلیشو از منه بدبخته چند روز پریود عقب افتاد ...

آره بخدا منم خوشگلم و متناسبم چاق نیستم 

یکیو داریم تو فامیل زنش هیکل مث حسین رضا زاده شوهرش لاغر و متناسب و خوشتیپ  و هم سن خودش حالا این شوهر شکم گنده من اومده از من ایراد بگیره لاشی

آقایون درخواست دوستی ندین 

آره بخدا منم خوشگلم و متناسبم چاق نیستم  یکیو داریم تو فامیل زنش هیکل مث حسین رضا زاده شوهرش ل ...

عههههه دعوا خوبه هاااا اما فوحش بده🥴 فوش نده عزیزم عه