سلام خانمای عزیز.کسی بوده بعد از کلی درد کشیدن واسه طبیعی بعد سزارین بشه؟من خودم بارداری اولمه خیلی دوست دارم طبیعی باشم ولی اگه نشه و بعد از کلی درد سزارین بشم حس میکنم افسردگی میگیرم😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی خب قسمت نبود و بعد وز ۱۳ ساعت درد کشیدن سزارین شدم
خیلی هم راضی هستم سزارین شدم چون دردی نداشت در برابر طبیعی
انشالله هر چی صلاحه همون میشه و زایمان راحتی داشته باشی
خاطره م تو امضام هست
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزيزم واسه چي از الان به اين موقعيت هاي خاص فكر ميكني؟ خيلي اشتباهه اصلا بهش فكر نكن توكل به ...
دقیقا...ازالان همش تو فکرم اصلا یه دلیل اینکه طبیعی هم دوست دارم اینه که چون جدیدا چند نفر تو فامیل طبیعی شدن حس میکنم اگه من نشم همه فکر میکنن چون سنم کم بوده و لاغر بودم پس نتونستم از پسش بربیام وگرنه از سزارین نمیترسم
دقیقا...ازالان همش تو فکرم اصلا یه دلیل اینکه طبیعی هم دوست دارم اینه که چون جدیدا چند نفر تو فامیل ...
حالا فاميلاي ما همه سزارين ميكنن يكي طبيعي مياره ميگن خسيس بوده زير ميزي به دكتر نداده طبيعي زايمان كرده پدر خودشو درآورده 😂😂😂 حتما منم بايد بشينم به اين فكر كنم كه اگه سزارين نكنم فاميل چي ميگه 🤦🏻♀️
بدن هركس متفاوته حتي خواهر با خواهرش فرق داره كسي كه اينقدر درك نداره و ميخواد تورو با نوع زايمانت قضاوت كنه بهتره بذاري توي حماقت خودش هر فكري ميخواد بكنه 😐
خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
من پیش دکتر غزاله موسوی زاده سزارین کردم خیلی دکتر خوبی هستن. فوق العاده خوش اخلاق و با وجدان . مشاوره انلاین هم دارن لینکشونو میزارم براتون https://mavarateb.com/link/55