2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من صورتیشو زدم عزیزم البته موهام دکلره داشت جواب داد رو رنگ خالی و خود مو این شامپو جواب نمیده که مگه اینکه موهات خرمایی باشه شامپو مشکی پرکلاغی بزنی اونجوری جواب میده. خیلی تغییر نکرد یکم زردیشو گرفت دو دفعه هم بشوریش رفته

لطفا درخواست دوستی ندید

من گرفتم، رنگ بنفششو

روی مو دلکره باید بزنی.رنگش بیشتر به صورتی می زنه، ولی خیلی خوبه خوشرنگه

دو بار بشوریش میره

ب بالش هم نمی مونه رنگش.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من گرفتم، رنگ بنفششو روی مو دلکره باید بزنی.رنگش بیشتر به صورتی می زنه، ولی خیلی خوبه خوشرنگه دو ب ...

چه مارکی گرفتی؟؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

قیمتش هم ۴۲ تومن بود عزیزم

یدونه شو بگیری پنج شیش بار می تونی استفاده کنی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

قیمتشم میگی؟؟راستی چه رنگی میشد موهات؟؟قشنگه رنگش منم بگیرم؟؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
قیمتش هم ۴۲ تومن بود عزیزم یدونه شو بگیری پنج شیش بار می تونی استفاده کنی

مرسی گلم.

قیمتشم میگی؟؟راستی چه رنگی میشد موهات؟؟قشنگه رنگش منم بگیرم؟؟

رنگش خیلی نازه

یه صورتی خیلی شیک

رنگش خیلی نازه یه صورتی خیلی شیک

عکس نداری؟؟من خیلی دو دلم که برم رنگساژ یا شامپو بخرم.راستی پایه موهات چی بود؟؟برامن حدود۸ میشه پایم.جواب میده روش؟؟

عکس نداری؟؟من خیلی دو دلم که برم رنگساژ یا شامپو بخرم.راستی پایه موهات چی بود؟؟برامن حدود۸ میشه پایم ...

نه عکس نگرفتم از موهام

مال من چند رشته هایلایته روی موهای خودم

هرچی که موهات بیشتر به پایه رسیده باشه شامپو رنگ بیشتر جواب میده رو موهات.

یعنی هر چی سفید تر باشه موهات، قشنگ تر میشه

نه عکس نگرفتم از موهام مال من چند رشته هایلایته روی موهای خودم هرچی که موهات بیشتر به پایه رسیده ب ...

مرسی گلم جواب دادی❤❤