2777
2789
خب خداشکر شما نداری سیستم ایمنی بدنتو قوی کن مشکلی نیست استرس براش خوب نیست 

ممکته ویروس باشه ولی زیگیل نباشه ،پاپ اسمیر فقط سلول سرطانی رو نشون میده که اونم تو سال های اول سرطان نمیگری طول میکشع خود اچ پی وی یه ازمایش تخصصی داره که فقط مراکز خصوصی دارن پرسیدم فقط هزینه لزمایش 500تومنه

برسه روزی که منم تیکر بزنم
همسر منم خیلی ناراحته میگه من همیشه کاندوم استفاده میکردم و خیالم زاحت بود ولی هیچ وقت اموزش جنسی ند ...

آره واقعا هنوزم خیلی ها درموردش نمیدونن

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید من سوالمو ازاون خانوم پرسیدم..... همسرشما چندسال داره... میگن بعداز یه مدت خودش خوب میشه

من همسرم30سالشه. یه ساله ازدواج کزدیم یه سالم که عقد بودیم از بعد عقد رابطه داشتیم خودمم22سالمه

آره واقعا هنوزم خیلی ها درموردش نمیدونن

خودش عذاب وجدان داره بنده خدا چون من رابطه قبل ازدواج نداشتم ولی همسرم خیلی داشته ازدواجم کرده بوده قبلا 

ممکته ویروس باشه ولی زیگیل نباشه ،پاپ اسمیر فقط سلول سرطانی رو نشون میده که اونم تو سال های اول سرطا ...

آره اینجا خیلی درموردش خوندم حتی بیمارستان دولتی هم آزمایشارو انجام نمیده همش آزاد.. 

آره اینجا خیلی درموردش خوندم حتی بیمارستان دولتی هم آزمایشارو انجام نمیده همش آزاد.. 

بله ،بعد اطلاعم نمیدن که بابا ما اینجا نداریم اسمیرم نشون نمیدع من یکساله باخیال راحت نشستم میگم خب من نداشتم سالم بودم از نوع بی خطره

فعلا هپاتیت هاو ایدز و بقیه رو تو همون دولتی انجام دادیم که از همه لحاظ چک بشیم برای اچ پی وی هم میریم یکم شرایطمون بهتر بشه واکسنشم میزنیم

من همسرم30سالشه. یه ساله ازدواج کزدیم یه سالم که عقد بودیم از بعد عقد رابطه داشتیم خودمم22سالمه

عزیزم خوشبخت باشی.... ایشالا همسرت خوب شه... اصلا استرس این نداشته باش که آره باعث سرطان میشه.. سرطان نوعش فرق داره..... برات آرزوی سلامتی دارم 

فعلا هپاتیت هاو ایدز و بقیه رو تو همون دولتی انجام دادیم که از همه لحاظ چک بشیم برای اچ پی وی هم میر ...

درمورد واکسن اینجا یکی تاپیک زده بود گفت الکی خرجی بیخوده تاثیرندا ه حالا بازم تحقیق کن..... 

درمورد واکسن اینجا یکی تاپیک زده بود گفت الکی خرجی بیخوده تاثیرندا ه حالا بازم تحقیق کن..... 

یه سنی داره ، زیر21اقایون 27خانوماها واینکه اچ پی وی هیچ وقت از بین نمیره درمان نداره فقط 70_80درصد این واکسن ریسک ابتلا به سرطان هارو میاره پایین ولی مردم فکر میکنن کلا ویروسو از بین میبره

بله منظورم همونه پاپ اسمیرم که نرمال بوده خودمم برای چک اپ ومعاینه تند تند میرم یه مرکز تخصصی هم پید ...

سلین خانوم کدوم پاتوپوبیولوژی منظورت هست؟ من اکثرامیدونم کجاهاخوبه براانجام این تست 

میشه اسمشوبگی ببینم کدوم یکی رومیگی البته اگ تهرانی ؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلین خانوم کدوم پاتوپوبیولوژی منظورت هست؟ من اکثرامیدونم کجاهاخوبه براانجام این تست  میشه اسمش ...

تهرانم عزیزم  اسم ازمایشگاهش ارمین هست تو خیابان قايم مقام فراهانی

تهرانم عزیزم  اسم ازمایشگاهش ارمین هست تو خیابان قايم مقام فراهانی

اتقاقاارمین بااینکه قدیمیه ولی دراین موردمن اصلاقبولش ندارم چندموردگزارش اشتباه سراغ دارم ازشون 

وخدایی که بشدت کافیست
اتقاقاارمین بااینکه قدیمیه ولی دراین موردمن اصلاقبولش ندارم چندموردگزارش اشتباه سراغ دارم ازشون  ...

خب باید کجا برم که معتبر باشه و قیمت مناسب