2777
2789
خب باید کجا برم که معتبر باشه و قیمت مناسب

قیمت ک همه مثل همه تقریباچون تعرفه هامشخصه حالایکم بالاپایینتر

دنایانیلوفرسابق روقبولدادن اکثردکترا

نیلوهم میفرستن زییادک بنظرم اونم خوب نیس 

ی ازمایشگاهی بودپرتولب کمونم اونم خوبه 

البته دیگ همه میزارن تودستگاه جواب برات میخونه اکثراهم دستگاهشواوردن 

ولی من نمونه های کلپوسکوپی تادلت بخواددیدم میفرستن دنا

وخدایی که بشدت کافیست
منم چون نمیدونستم همسرم هم نمیدونست بنده خدا  وقتی فهمیدیم خیلی شکه شدیم  اون اصلا دونه ند ...

زگیل‌ تناسلی رو به هیچ وجه نباید ژیلت زد چون پخش میشه توی بدن

شمام حتی با کاندوم خم نباید با همسرتون رابطه داشته باشی  چپن کاندومم در صورت آلوده شدن میتونه ناقل بیماری بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر جان زگیل تناسلی یه بیماریه که از طریق ویروس hpv وارد بدن میشه و چون سیستم ایمنی بدن ضعیف هستش تکثی  میشه و روی سطح پوست زگیل و‌ زائده ایجاد میکنه

این ویروس دارای DNA هست و وارد ساختار پوست میشه

درمانای موضعی مثل کرایو و لیزر فقط زائده رو از روی پوست برمیداره ولی ویروس همچنان داخل خون هست و دفعه ی بعد با زگیل ها با شدت بیشتری برمیگردن

اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده بیشتر برات توضیح بدم

زگیل‌ تناسلی رو به هیچ وجه نباید ژیلت زد چون پخش میشه توی بدن شمام حتی با کاندوم خم نباید با همسرتو ...

بله همین اشتباهو کرد همسرم منم نمیدونستم رابطمونم کلا بدون محافظت بوده همیشه ،زمانیم که فهمیدم یکسال گذشته بودم فکر میکنم اگه گرفتنی باشه تاحالا گرفتم دیگه

برسه روزی که منم تیکر بزنم
بله همین اشتباهو کرد همسرم منم نمیدونستم رابطمونم کلا بدون محافظت بوده همیشه ،زمانیم که فهمیدم یکسال ...

اصلا با محافظتم منتقل میشه چون خود کاندومم اگه آلوده بشه میتونه ناقل بیماری بشه ، فقطم مخاط منتقلش نمیکنه تماس پوست با پوست باعث انتقالش میشه

آزمایشی که این ویروسو نشون میده یه تستیه شبیه پاپ اسمیر

اگه دوست داری پیام خصوصی بده راجع به درمانش برات توضیح بدم