2777
2789
برامردامشکلی ایجادنمیکنه بندرت چون بدنن قوین  خطرش واس شماس شمامواظب خودت باش

بله برا مردا اکثرا مشکلی نداره مگر در موارد نادر یا در مردای همجنس گرا احتمال ابتلا به سرطان مقعدو زیاد میکنه

برامردامشکلی ایجادنمیکنه بندرت چون بدنن قوین  خطرش واس شماس شمامواظب خودت باش

بله منظورم همونه پاپ اسمیرم که نرمال بوده خودمم برای چک اپ ومعاینه تند تند میرم یه مرکز تخصصی هم پیدا کردیم که جز پیش رفته ترین پاتولوژی هاست تماس گرفتم هزینش خیلی بالا بود  اوضاع مالیمون خوب نیست ولی داریم تلاش میکنیم که بریم اونجا وهردومون ازمایش های تخصصی تر بدیم و واکسنشو بزنیم خودم خیلی استرس دارم

برسه روزی که منم تیکر بزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله برا مردا اکثرا مشکلی نداره مگر در موارد نادر یا در مردای همجنس گرا احتمال ابتلا به سرطان مقعدو ز ...

هرچی مشکله واسه خانوماست تازه این چیزا رو اطلاع رسانی هم نمیکنن من اصلا نمیدونستم تازه فهمیدم چنین چیزی وجود داره

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
بله برا مردا اکثرا مشکلی نداره مگر در موارد نادر یا در مردای همجنس گرا احتمال ابتلا به سرطان مقعدو ز ...

بله همینطوره ،متاسفانه خانوما خیلی درمعرض بیماری بدنشون ضعیف تره

هرچی مشکله واسه خانوماست تازه این چیزا رو اطلاع رسانی هم نمیکنن من اصلا نمیدونستم تازه فهمیدم چنین چ ...

منم چون نمیدونستم همسرم هم نمیدونست بنده خدا  وقتی فهمیدیم خیلی شکه شدیم  اون اصلا دونه نداشت روی پوستش یدونه فقط زیر ششکمش بود هی اونو با تیغ دست کاری میکرد میگفت این قبلا نبود جوش دراومده نمیره میگفتم نکن. بدتر میشه اونو کنده دقیقا از جایی که خون رد شده چند تا دونه زد که من دیدم یذره غیر معموله ظاهرش رفتم دکتر و پرسیدم  گفت چیزی نیست خوب میشه خودش به مرور یکم بهتر شد خودمم پاپ اسمیر دادم اونجا دکتز احمق به من نگفت زیگیلو پاپ اسمیر نشون نمیده منم اسمیرم نرمال شد با خیال راحت زندگی میکردیم که اتفاقی فهمیدم. اینو اسمیر مشخص نمیکه دوباره شروع کردیم. به ازمایش و دکتر رفتن

همسرشما چندساله داره... میگن بعدچندسال خودش خوب میشه

عزیزم من منظورم این بود چند ساله فهمیدم یه همچین بیماری وجود داره و راجبش مطلب خوندم وگرنه همسرم مشکلی نداره خدارو شکر 

گلم شما اگه نگرفتی شاید دیگه نگیری.....

اسمیرم نرمال بوده ولی ازمایش اصلی اچ پی وی رو ندادم هنوز چون هزجایی انجام نمیدن و مرکز خصوصی باید بری تماس گرفتم شرایطشو پرسیدم قراره با همسرم بریم یذره مشکل مالی داریم هزینش خیلی بالاس ،من هیچ دونه ای ندارم ن داخل ن بیرون ولی همسرم چند تا داره

منم چون نمیدونستم همسرم هم نمیدونست بنده خدا  وقتی فهمیدیم خیلی شکه شدیم  اون اصلا دونه ند ...

ببخشید من سوالمو ازاون خانوم پرسیدم..... همسرشما چندسال داره... میگن بعداز یه مدت خودش خوب میشه

اسمیرم نرمال بوده ولی ازمایش اصلی اچ پی وی رو ندادم هنوز چون هزجایی انجام نمیدن و مرکز خصوصی باید بر ...

خب خداشکر شما نداری سیستم ایمنی بدنتو قوی کن مشکلی نیست استرس براش خوب نیست 

منم تازه چند ساله فهمیدم یه همچین چیزی وجود داره

همسر منم خیلی ناراحته میگه من همیشه کاندوم استفاده میکردم و خیالم زاحت بود ولی هیچ وقت اموزش جنسی ندیدم که خیلی لز بیماری ها بدون کاندومم منتقل میشه 

حتی قبل ازدواجم این چیزا رو اموزش نمیدن بااینکه من تواجتماع بودم چقداز دکترا سوال کردم بازم اطلاعات کامل ندادن 

عزیزم من منظورم این بود چند ساله فهمیدم یه همچین بیماری وجود داره و راجبش مطلب خوندم وگرنه همسرم مشک ...

میدونم گلم شرمنده اشتباه پرسیدم منظورم کاربر سلین بود

2790
2778
2791
2779
2792