2821
2789
عنوان

واریکوسل

8094 بازدید | 28 پست

سلام.از بچه های اهواز کسی همسرش پیش دکتر خردمند عمل واریکوسل انجام داده؟ راضی بودید؟کدوم دکتر رو پیشنهاد میدید؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

خواهرم شوهرش رو واسه معاینه پیش خردمند بود گفت خوبه من شوهرم رو بردم پیش دکتر محمود هنرمند یه خيابون بالا تر از مطب خردمند راضی بودم. الان 20 روزه شوهرم عمل کرده و دارو مصرف میکنه دکتر خیلی مهربونیه خیلی مهربون 

منتظر معجزه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرم شوهرش واسه معاینه پیش خردمند بود گفت خوبه من شوهرم رو بردم پیش دکتر محمود هنرمند یه خيابون با ...

تعریف خردمند رو هم زیاد شنیدم. ولی سرچ کردم تو نت مطبش نادری بود.انگار جابجا شده.ممکنه شماره تلفن و اسم ساختمانش رو برام بفرستی؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

سلام

ببخشین یه سوال دارم

این بیماری رو میشه از روی علائم ظاهری تشخیص داد؟ یا ممکنه پنهان باشه؟

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

بعد از عمل براش کلومیفن تجویز کرد به مدت دوماه روزی یکی باید بخوره دوباره بره پیشش واسه دوره بعدی در ...

راستی من خواستم پیش دیباوند ای وی اف انجام بدم اونم نامه داد برا خردمند که همسرم رو چک کنه.گفت هر وقت خردمند اکی داد بیا.حالا بنظرت مشکلی نداره بریم پیش هنرمند؟

تعریف خردمند رو هم زیاد شنیدم. ولی سرچ کردم تو نت مطبش نادری بود.انگار جابجا شده.ممکنه شماره تلفن و ...

والا شمارش رو ندارم تو نادریه فک نکنم جا بجا کرده باشه توی خيابون سلمان فارسیه توی نادری

منتظر معجزه 
راستی من خواستم پیش دیباوند ای وی اف انجام بدم اونم نامه داد برا خردمند که همسرم رو چک کنه.گفت هر وق ...

نه چه مشکلی من دکترم شوهرم رو فرستادپیش یکی دیگه من دو ماه تحقیق کردم تصمیم گرفتم ببرمش پیش هنرمند 

منتظر معجزه 
والا شمارش رو ندارم تو نادریه فک نکنم جا بجا کرده باشه توی خيابون سلمان فارسیه توی نادری

اشتباه نوشتم.خواستم ادرس و شماره تلفن هنر مند رو بگیرم.

سلام ببخشین یه سوال دارم این بیماری رو میشه از روی علائم ظاهری تشخیص داد؟ یا ممکنه پنهان باشه؟

برا همسر من که هیچ علامتی نداشت.ولی دکتر با معاینه تشخیص داد و سونو گرافی هم تایید کرد

سلام ببخشین یه سوال دارم این بیماری رو میشه از روی علائم ظاهری تشخیص داد؟ یا ممکنه پنهان باشه؟

شدید باشه بله ظاهر بیضه یکی کوچیک یکی بزرگ کیشه بیضه رگهایی متورم داره خود مرد شاید احساس درد کنه ولی خیلیا واریکوسل دارن تا آخر عمر نمیفهمن بستگی داره درجه چند باشه باید برید پیش متخصص سنوگرافی بیضه انجام بشه واریکوسل شایع ترین علت ناباروری مردانه که تعداد و تحرک اسپرم رو کم میکنه اگر دیر بری دکتر اسپرم ضعیف تر و ضعیف تر میشه خیلی ها واریکوسل دارن اما خفیف نیازی به عمل نیست و فقط دارو بهشون میدن باید حتما برید پیش متخصص ارولوژی 

منتظر معجزه 
اشتباه نوشتم.خواستم ادرس و شماره تلفن هنر مند رو بگیرم.

عزیزم خیابان سلمان فارسی نبش خیابان کتانباف مجتمع پزشکی سینا شماره مطلب رو تو گوشی ندارم الان شما بنویس توی گوگل آدرس متخصص اورولوژی دکتر محمود هنرمند اهواز آدرس دقيق شماره تلفن مطب شماره منشی حتی واست میاد بالا دقیقا همین که نوشتم رو سرچ کن توی گوگل 

منتظر معجزه 

دکتر هنرمند کیانپارس؟تو کدوم مجتمع؟اخه امروز همسرم از شهرستان میخواد بیاد.گفتم بره با هر دو صحبت کنه و نظرشون رو بپرسه

2824
2823
2791
2779
2792