2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 8159 بازدید | 28 پست
شدید باشه بله ظاهر بیضه یکی کوچیک یکی بزرگ کیشه بیضه رگهایی متورم داره خود مرد شاید احساس درد کنه ول ...

اهاا

خیلی ممنونم از لطفتون    

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

خواهرم شوهرش رو واسه معاینه پیش خردمند بود گفت خوبه من شوهرم رو بردم پیش دکتر محمود هنرمند یه خيابون ...

من فکر کردم هنرمن هم کیانپارسه.اخه خردمند کیانپارس بود.پهلوان شرقی.مجتمع جام جم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

09370189412این شماره منشی دکتر هنرمنده نوبت دهی تلفنی نداره فقط از ساعت چهار تا هشت مطبه هر موقع بری سری میری داخل نوبت هاش خیلی سریعه عمل واریکوسل توی بیمارستان مهر انجام میشه. عمل به دو روشه یکی باز یکی میکروسجری عمل باز میشه 3800 البته من دفترچه نداشتم بیمه تکمیلی شاید کمتر بگیره عمل میکروسجری میشه 6 تومن که خیلی دقیق تره بیمارستان مهر توی کیانپارسه بیمارستان خوب و تمیزیه هزینه سنوگرافی بیضه میشه دویست هزار تومان هزینه آزمایش اسپرم 40 تومن 

منتظر معجزه 
عزیزم خیابان سلمان فارسی نبش خیابان کتانباف مجتمع پزشکی سینا شماره مطلب رو تو گوشی ندارم الان شما بن ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
من فکر کردم هنرمن هم کیانپارسه.اخه خردمند کیانپارس بود.پهلوان شرقی.مجتمع جام جم

خردمند تا همین چند ماه پیش نادری بود خبر نداشتم مطبش رو برده اونجا هنرمند هنوز نادریه دکتر موسی پور هم قبلا نادری بود رفته کیانپارس دکتر نظری هم طالقانی بود رفته اونجا یکی یکی دارن میرن خخخخخخخخخ 

منتظر معجزه 
09370189412این شماره منشی دکتر هنرمنده نوبت دهی تلفنی نداره فقط از ساعت چهار تا هشت مطبه هر موقع بری ...

میگم با نمیخواهیم به بقیه بگیم مشکلمون چیه.من رو هم که بعد از عمل بخش مردان راه نمیدن.نیاز یه آقا همراه همسرم باشه؟

دکتر هنرمند کیانپارس؟تو کدوم مجتمع؟اخه امروز همسرم از شهرستان میخواد بیاد.گفتم بره با هر دو صحبت کنه ...

نه عزیزم نادریه خیابان سلمان فارسی نبش خیابان کتانباف به محض رسیدن میری داخل پیش دکتر بدون معطلی 

منتظر معجزه 
میگم با نمیخواهیم به بقیه بگیم مشکلمون چیه.من رو هم که بعد از عمل بخش مردان راه نمیدن.نیاز یه آقا هم ...

بیمارستان خصوصیه والا من خودم بالا سر شوهرم بودم همین بیست روز پیش عمل کرد صبح ساعت شش رفتیم ساعت پنج عصر برگشتیم دو روز اول درد داره خوب میشه سریع 

منتظر معجزه 
09370189412این شماره منشی دکتر هنرمنده نوبت دهی تلفنی نداره فقط از ساعت چهار تا هشت مطبه هر موقع بری ...

ممنون از اطلاعات کاملت

بیمارستان خصوصیه والا من خودم بالا سر شوهرم بودم همین بیست روز پیش عمل کرد صبح ساعت شش رفتیم ساعت پن ...

مرسی عزیزم.😍🌷

ممنون از اطلاعات کاملت

خواهش میکنم عزیزم هر وقت رفتی برای اینکه زود تموم کنید کارتون رو اول نزدیکی کنید بعد 48 ساعت حداکثر 72 ساعت برید دکتر یعنی وقتی رفتین آخرین نزدیکی شما سه یا دو روز قبل بوده باشه. چون حتما بهتون میگه برید آزمایش اسپرم بدین و سنوگرافی بیضه. خب اول میری آزمایش اسپرم میدی بعد سریع میای بیرون میرید توی نوبت برای سنوگرافی بیضه وقتی سنوگرافی بیضه انجام شد دوباره برید آزمایشگاه جواب آزمایش اسپرم رو بگیرید و ببرید پیش دکتر. اشتباه من این بود بجای اینکه بریم آزمایش اسپرم بدیم بعد سنوگرافی بیضه اول رفتیم سنوگرافی انقد شلوغ بود دو ساعت طول کشید خسته شدیم برگشیم بعد نزدیکی کردیم بعد 48 ساعت که میشه دو روز بعدش رفتیم آزمایش اسپرم دادیم در حالی که میشد با برنامه ریزی همون روز هم آزمایش اسپرم بدیم هم سنوگرافی انقد معطل نشیم

منتظر معجزه 
خواهش میکنم عزیزم هر وقت رفتی برای اینکه زود تموم کنید کارتون رو اول نزدیکی کنید بعد 48 ساعت حداکثر ...

مرسی عزیزم.

خواهش میکنم عزیزم هر وقت رفتی برای اینکه زود تموم کنید کارتون رو اول نزدیکی کنید بعد 48 ساعت حداکثر ...

ما همین پنج شنبه دو روز پیش سونوگرافی داده.یعنی بازم سونو میگیرن؟