2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرش یا بدنش؟

با دکتر مشورت کن

بستری نمیشه ولی اگه دکتر لازم بدونه، میگه دستگاه بزاری تو خونه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

فک کنم بالای 11 بستری میکنن عزیزم زود ببر دکتر معلوم میشه

من شنیدم حجامت پشت گوش سریییییع میاره پایین اگه متخصص طب سنتی دارین توی شهرتون ببرش

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ی روز

پس ۹ تقریبا بالاس. خیلی بهش شیر بده فردا دو باره تست کن اگه بالا رفته بود یه شب بره تو دستگاه خوب میشا

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

تو دستگاه که باشه خیلی زودتر میاد پایین . دختر من داشت هم ترنجبین دادیم هم حجامت پشت گوش تازه شیرخشک هم میدادم ولی بازم رفت بالا . بعد دوشب تو دستگاه بود از 16 رسید به 9 .

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
دکتر گفت خیلی بالاس حتما باید بستری شده الان بستریش کردن

ان‌شالله زود میاد خونه

وزنش چند بود؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
تو دستگاه که باشه خیلی زودتر میاد پایین . دختر من داشت هم ترنجبین دادیم هم حجامت پشت گوش تازه شیرخشک ...

الان تو دستگاه هست دعا کنین زود بیاد پایین تا عصر مرخص شه