2777
2789

فعلا هم نظرمو جلب نکرده که من بخوام باهاش ازدواج کنم فقط برا الان میخوام که باشه.بعدم بودن ادمایی که فراموششون کردم و دفعه اولم نیست.شکست عشقیم مثل از دست دادن یه عزیز جزوی از زندگی بعد چند ماه خودم پا میشم میرم با یکی دیگه

تاحالا تو این سه سال که باهاش بودم همچین اتفاقی نیوفتاده پنج بارم باهاش تموم کردم ولی باز خودش بعد ی ...

من چیزی که اطمینان داشتم رو گفتم بهت،اثبات حرفمم وضعیت الان کشورای غربیه که زن توش یعنی وسیله ای برای ارضای میل جنسی،بگذریم...از اولم میدونستم حرفام تاثیری نداره اما گفتم بزار بگم بازم...موفق باشی اما به زودی خودت متوجه میشی...یاعلی

چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ساده فکر کردی اون چند سال بعد میاد باهات ازدواج میکنه؟!اینو اگه اینقدر مطمئن میگم چون همجن ...

اره راست میگه من که ۱۴سالگی ازدواج کردم هیج وقت ازاین مسائل نداشتم ولی دوستام دیدم بخاطرپسر حتی خودکشی کردن واون پسر حتی زنگ نزد حالش بپرسه فقط بردش خونه کارشو کرد ولش کرد یا حتی میبردنشون بیرون میگفتن توماشین بهمون دس میزنه ‌من توعقدبودم یه شب توماشین شوهرم بوسیدم گفت بدم میادتوماشین دوست ندارم کسی بیینه توخونه این کاراروباید کرد البته من ۱۴سالم بود اون ۲۲سالش بود ولی ربطی به سن نداره پسرای الان باهرسنی هرکار میکنن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
اره راست میگه من که ۱۴سالگی ازدواج کردم هیج وقت ازاین مسائل نداشتم ولی دوستام دیدم بخاطرپسر حتی خودک ...

من خودم پسرم دارم رک و صادقانه میگم بهش گوش نمیده دیگه خام قربون صدقه های پسره شده،بهش قول دادم به زودی ولت میکنه و مطمئنم هستم از این حرفم،چون مسئله عشق نیست،مسئله هورموناس

اره راست میگه من که ۱۴سالگی ازدواج کردم هیج وقت ازاین مسائل نداشتم ولی دوستام دیدم بخاطرپسر حتی خودک ...

برو بهش بگو،برو توجیهش کن ببین میتونی بخدا دلم میسوزه که میگم چون میشناسم همجنسامو

من خودم پیرم دارم رک و صادقانه میگم بهش گوش نمیده دیگه خام قربون صدقه های پسره شده،بهش قول دادم به ز ...

اره خب پسرا خیلی بی حیان الان همه چی دم دستشونه‌.دوستم میگ برادرم ۲۱سالش بایه زن مطلقه دوسته ورابطه کامل دارن

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
چرا

عزیزم بنظرم این روابط به جز ضرر چیزی برات نداره .تویی که آبروت میره دلت میشکنه اون یه پسره مطمئن باش واست دردسرپیش ییاد ول میکنه میره سراغ کسی دیگه

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
من خودم پسرم دارم رک و صادقانه میگم بهش گوش نمیده دیگه خام قربون صدقه های پسره شده،بهش قول دادم به ز ...

ایناهمشون همسن وسال منن چقدر نوع زندگیامون باهم فرق داره احساس میکنم ازدهه ی پنجاه یاچهلم‌.من کل دغدغم بابام  وداداش کوچیکامن که شوهرم داره بهشون میرسه اونوق اینا دغدشون دوست پسراشونه برن بگردن برن سفرباشون وکافه و....

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄
ایناهمشون همسن وسال منن چقدر نوع زندگیامون باهم فرق داره احساس میکنم ازدهه ی پنجاه یاچهلم‌.من کل دغد ...

حالا باهاش صحبت کن ببین میتونی مخش رو بزنی بیخیال شه اگه ممکنه به منم بگو خوشحال میشم