فعلا هم نظرمو جلب نکرده که من بخوام باهاش ازدواج کنم فقط برا الان میخوام که باشه.بعدم بودن ادمایی که فراموششون کردم و دفعه اولم نیست.شکست عشقیم مثل از دست دادن یه عزیز جزوی از زندگی بعد چند ماه خودم پا میشم میرم با یکی دیگه
تاحالا تو این سه سال که باهاش بودم همچین اتفاقی نیوفتاده پنج بارم باهاش تموم کردم ولی باز خودش بعد ی ...
من چیزی که اطمینان داشتم رو گفتم بهت،اثبات حرفمم وضعیت الان کشورای غربیه که زن توش یعنی وسیله ای برای ارضای میل جنسی،بگذریم...از اولم میدونستم حرفام تاثیری نداره اما گفتم بزار بگم بازم...موفق باشی اما به زودی خودت متوجه میشی...یاعلی
چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...
توی ساده فکر کردی اون چند سال بعد میاد باهات ازدواج میکنه؟!اینو اگه اینقدر مطمئن میگم چون همجن ...
اره راست میگه من که ۱۴سالگی ازدواج کردم هیج وقت ازاین مسائل نداشتم ولی دوستام دیدم بخاطرپسر حتی خودکشی کردن واون پسر حتی زنگ نزد حالش بپرسه فقط بردش خونه کارشو کرد ولش کرد یا حتی میبردنشون بیرون میگفتن توماشین بهمون دس میزنه من توعقدبودم یه شب توماشین شوهرم بوسیدم گفت بدم میادتوماشین دوست ندارم کسی بیینه توخونه این کاراروباید کرد البته من ۱۴سالم بود اون ۲۲سالش بود ولی ربطی به سن نداره پسرای الان باهرسنی هرکار میکنن