2777
2789
عنوان

نمیدونم تصمیمم درسته یانه...دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
من رفتم خوندم به درد نميخوره اصلااااا  اگه ازدواج كني بايد بچه بزرگ كني اين آدم اصلا مستقل ن ...

مامانم همش میگن این یه دونه فامیلوداشتم بخاطرنه گفتن تومیرن وقطع رابطه میشه ومن تک وتنهامیشم وتوزندگیومسخره بازی گرفتی وازاین حرفا...منم فقط بخاطرحرفای مامانم 10روزوبهش فرصت دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتیکه تو فکری ک پس بدی ینی زیادم برات مهم نیس... نمیدونم ولی ب دلتم رجوع کن

برام مهمه...اولاش کلی ذوق کردم ولی وقتی زمان گذشت واین چیزاروازش دیدم واقعاازانتخابم ناامیدشدم

همین دیگه!!!منم نمیدونم این تصمیم جدایی که گرفتم درسته یانه...نامزدم پسرخالمه دوسال کوچیکترازمنه من7 ...

جدايي درسته

پسري كه رفتار اجتماعي نيست

چسبيده به مادرش

مادرش ميگه تاحالا خريد نرفته براش لباساشم بقيه ميخرن

تو ٢٢سالگي هنوز بلد نيست درست و مودبانه غذا بخوره

دروغگو هست

كينه اي هست

واقعا ميخاي زنش شي؟

به برادرت بگو همه اينارو و بگو نميخامش. مطمنم كمكت ميكنه

مامانتم چند روز غر ميزنه تموم ميشه اوضاع عادي ميشع

مامانم همش میگن این یه دونه فامیلوداشتم بخاطرنه گفتن تومیرن وقطع رابطه میشه ومن تک وتنهامیشم وتوزندگ ...

مامانتو وردار ببر مشاوره اون قانعش كنه

بگو برم طلاق بگيرم دوس داري؟

دو روز ناراحته مامانت بعد تموم ميشه

تو ١٠ روز مثلا معجزه ميشه؟ ذات آدما كه عوض نميشه

تازه بعده عقد خرش از پل گذشته بدترم ميشه

جدايي درسته پسري كه رفتار اجتماعي نيست چسبيده به مادرش مادرش ميگه تاحالا خريد نرفته براش لباساشم ...

من امروزهمه ی ایناروبه مامانم گفتم میگه یه فامیل داشتم اونم ازم گرفتی

مامانتو وردار ببر مشاوره اون قانعش كنه بگو برم طلاق بگيرم دوس داري؟ دو روز ناراحته مامانت بعد تموم ...

منم همینوگفتم میگم اومدوده روزبه خودش سختی دادودرست رفتارکردبعداینکه عقدکنیم میخوادبگه همینی که هست...ناراحتی بفرماقصربابات ولی مامانم میگن زن اگه بخواددرست کنه مردشوهمه چی درست میشه تونمیخوای داری بهونه میاری