2777
2789

باخانوادم راجب پس دادن حلقه صحبت کردم واونام گفتن اگه پس بدی بهتره ولی نامزدم الان3روزه همش التماس میکنه یه فرصت دیگه بهش بدم وتنهاش نزارم میگه رفتم پیش مشاوروباهاش حرف زدم ودرست میشم...باخواهرم کلی حرف زده والتماس کرده ...خواهرم ومادرمم میگن که این ده روزکه مونده به جواب آزمایشتون روبهش فرصت جبران بده اگه دیدی نمیتونی ببخشیش حلقه شوپس میفرستی...منم قبول کردم ولی فقط بخاطرمامانم بنظرشماکاردرستی انجام دادم؟؟

ها؟

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما که نمیدونیم مشکل شما چی بوده

مشکلم دروغگوبودنشه...پنهون کاربودنشه...بچه بودنشه...اخلاقای خیلی بی ادبانشه...تایپیک اولموبخون اگه میخوای گلم...بخدادیگه گیج شدم ازدواج اینجوری اگه هست واقعاچیزمزخرفیه

آخه خیلی طولانیه همشوتوتاپیک اولم گفتم این ادامشه من موندم چیکارکنم این وسط

وقتیکه تو فکری ک پس بدی ینی زیادم برات مهم نیس... نمیدونم ولی ب دلتم رجوع کن

قلبم منو میتپه؛نفسم منو میکشه...
آخه خیلی طولانیه همشوتوتاپیک اولم گفتم این ادامشه من موندم چیکارکنم این وسط

من رفتم خوندم

به درد نميخوره اصلااااا 

اگه ازدواج كني بايد بچه بزرگ كني

اين آدم اصلا مستقل نيست روحي و فكري به بلوغ نرسيده

😔امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

همین دیگه!!!منم نمیدونم این تصمیم جدایی که گرفتم درسته یانه...نامزدم پسرخالمه دوسال کوچیکترازمنه من74ام امااون زمان خاستگاری ازش پرسیدم راستی متولدچندبودی؟گفتن74ولی موقع آزمایش ژنتیک فهمیدم دروغ گفته