2777
2789

بچه هایی که رتبتون زیر پنج هزاره رشتتونم تجربیه چجور درس خوندین؟چند ساعت در روز من کنکور ۹۹ام و تازه شروع کردم و خیلی استرس دارم یکم از تجربه هاتون بگید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تا رتبه ۱۰ هزار کشوری امسال دندون و دارو پزشکی میارن سراسری و بین الملل و آزاد. که ۲۸۰۰ تاش مال کل سهمیه ها هست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
یه سوال سهمیه پنچ درصد خیلی تاثیر داره تو رتبمون؟؟ یکی میگفت دوست از11000شده2000 درسته؟

من پنج درصدیو نمیدونم. اما 25 درصد کارنامه ی واقعی برام فرستادن. رتبه ی 102000 منطقه ی دو رو کرده بود 6000

کارنامه رو دارم اما نمیتونم اینجا اشتراک بزارم هرکی خواست بگه براش بفرستم.

من سه هزار منطقه شدما نه كشوري.ده هزار چيه بابا اشتباه ميكنه كاشكي هر جا باشه سراسري ميرم

تهران بومی نداره؟ مگه میشه؟ بومی میاری. پردیسم میاری. ازادم بزن چون پردیس خییییلی هزینه اش بالاست

لطفا لایک نکنین مرسی💝
 من پنج درصدیو نمیدونم. اما 25 درصد کارنامه ی واقعی برام فرستادن. رتبه ی 102000 منطقه ی دو رو ک ...

در مورد سهمیه پنج درصد خواهر شوهرم امسال از ۸۱ هزار منطقه ۲ شده ۲۷ هزار. حالا با این مثلا کجا قبول میشه؟. دوستشم از ۱۴ هزار منطقه ۲ پارسال شد ۴۸۰۰ که پرستاری بندرعباس روزانه آورد

در مورد سهمیه پنج درصد خواهر شوهرم امسال از ۸۱ هزار منطقه ۲ شده ۲۷ هزار. حالا با این مثلا کجا قبول م ...

خوش به حالشون....

خواهرشوهرتم شانس قبولی اتاق عملو اینارو داره

خوش به حالشون.... خواهرشوهرتم شانس قبولی اتاق عملو اینارو داره

امیدوارم چشمم آب نمیخوره چون اون که ۱۴ هزار منطقه ۲ بود و شد ۴۸۰۰ با همون ۱۴ هزارشم پرستاری میاورد اما این ۲۷ هزارو فکر نکنم حالا خدا کنه بیاره بره امسال. گفته اگر پیراپزشکی نیاره یکسال دیگه میمونه. آزاد و بین الملل هم بشه میره چون با ۲۷ هزار سراسری که نمیاره

اره باردارم. فعلازودزودخسته میشم اصلاکشش تخصصی خوندن ندارم فقط عمومی میخونم این دوخفته بعداومدن دفتر ...

منم باردارم نمیدونم بخونم یانه،حس میکنم بعد زایمان نمیشع خوند