2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی سراسری نمیاری؟ مثلا بندعباسو اینا؟ راستی بومی فکر کنم قبول میشی شهریه ام نباید بدی

جدي ممكنه سراسري؟؟؟؟؟؟بومي چيه هنون پزشكي تعهدي؟من تهرانم فك كنم پزشكي نداره

بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂
جدي ممكنه سراسري؟؟؟؟؟؟بومي چيه هنون پزشكي تعهدي؟من تهرانم فك كنم پزشكي نداره

من خودم سه و خورده ای بودم البته چندسال پیش هیچ جا پزشکی نیاوردم .ولی فامیل مون پسره امسال 3500 شده میگه تا 10 هزار راحت میشه قبول شد. البته بومی و پردیس که خب میدونم میشه ولی سراسری شاید طرفا زابل و زاهدان و بندعباس و..اینا بشه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
بارداری؟بنطرت بعد اومدن نی نی میشه خوند؟بچت کی ب دنیامیاد

اره باردارم. فعلازودزودخسته میشم اصلاکشش تخصصی خوندن ندارم فقط عمومی میخونم این دوخفته بعداومدن دفترچه و زایمانم تخصصی شوهرم گفت من نگه میدارمش توبخون🤣ببینم بعدزایمان حالم چحوریه

چ رشته هایی میتونن ازمون بدن؟دیپلم هم میتونه شرکت کنه🤕🤕

باید نگاه کنین ولی با دیپلم نه. خب دیپلم باید کنکور شرکت کنه قبول شد مستقیم معلمی بزنه وارد دانشگاه فرهنگیان بشه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
من خودم سه و خورده ای بودم البته چندسال پیش هیچ جا پزشکی نیاوردم .ولی فامیل مون پسره امسال 3500 شده ...

من سه هزار منطقه شدما نه كشوري.ده هزار چيه بابا اشتباه ميكنه كاشكي هر جا باشه سراسري ميرم

بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂