2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۱۵ مرداد رفتم تو سونو زده۶هفته ولی صدای قلب شنیده نشد یعنی تشکیل نشده قلبش یا سقط میشه

اگه قلبش ضربان نداشته باید سقط کنی.اما اگه قلبش تشکیل نشده تا هفته ی نهم میتونی صبر کنی احتمال تشکیل قلب هست

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اگه قلبش ضربان نداشته باید سقط کنی.اما اگه قلبش تشکیل نشده تا هفته ی نهم میتونی صبر کنی احتمال تشکیل ...

تو سونو نوشته ضربان قلب شنیده نشد احتمالش هست تشکیل نشده باشه از دیروز خونریزی شدید با ۲تا لخته بزرگ ازم اومد

تو سونو نوشته ضربان قلب شنیده نشد احتمالش هست تشکیل نشده باشه از دیروز خونریزی شدید با ۲تا لخته بزرگ ...

اخه من بارداری قبلیم قلبش تشکیل شده بود اما ضربان نداشت.سقط کردم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اخه من بارداری قبلیم قلبش تشکیل شده بود اما ضربان نداشت.سقط کردم

برا منم فک کنم تشکیل شده ضربان نداره لخته بزرگ گوشت ازم اومد فک کنم سقط شد فردا باید برم دکتر

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز