2789

وا همت کن تمیزکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

می تو

چهار شنبه هم تازه کلی مهمون دارم تولد شوعرمه

هنو هیچی هم نخریدم هیچ کارم نکردم😞🙁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون دعوت کنی دیگه انقد کار میکنی ک حال نداری از مهمون پذیرایی کنی

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

خوشبحالت تو این چن روزه اینجوری

من ۱۲ماهو ۲۴ ساعته اینجورم

فک کنم از من گشادتر پیدا نشه😕😕😕😑😑

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂

وای بخدا منم عین جنازه میفتم رو زمین کاری نمیکنم از خودم متنفرم نمیدونم چکارکنم زرنگ بشم هنوز ظرفای نهارمو نشستم کاش یه قرصی دارویی بود ادمو زرنگ میکرد

شاخه شاخه رشد کن و سایه سار خودت باش!