2777
2789

اومدیم😩

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندروز دیگه سزارین میکنم خیلی درد دارم همش میترسم به تاریخه سزارین نرسم مجبورم کنن طبیعی بزام میشه برام صلوات بفرستین تا سزارین درد منو نگیره خییییلی میترسم 

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷

چرا از اول نگفتی😒

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
خیلییییییی از زایمان طبیعی میترسم........ 

عزیزم من هر دو رو تجربه کردم هر دوتاش درد داره یکی قبلش یکی بعدش.فقط طبیعی وقتی بچه میاد درداتم میره و چقد خوبه دیدن و بغل کردن بچت ولی توی سز وقتی بچتو میارن پیشت خودت انقد درد داری که نمیتونی لذت ببری

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم انشاللا نی نیت  سر موقع و با سزارین و سالم بیاد بغلت الهی آمین،فقط استرس نداشته باش دردو بدتر میکنه،نهایتش اگه دردت گرفت زنگ میزنی دکترت میاد عملت میکنه

برات آیت الکرسی خوندم عزیزم انشاللا نی نیت  سر موقع و با سزارین و سالم بیاد بغلت الهی آمین،فقط ...

خیلی میترسم خیلی اخه دکترم گفت اگه دهانه رحمت باز بشه خیلی باز بشه سز نمیکنم دستت درد نکنه انشالا خدا هرچی میخوای بهت بده 

خیلییییییی از زایمان طبیعی میترسم........ 

چرا زایمان تو اب نمیکنی?روان درمان و پزشک بالاسرتن شوهرتم پیشت باهات حرف میزنه ارومت میکنه با حرف و چندتا روش زایمان میکنی..خواهره من گفت ب دنیا اومده یا ن بچه ??ماها همه خندیدم درصورتی ک بچه پنج دیقه بود ب دنیا اومده بود😀😍😘😘😘

عزیزم من هر دو رو تجربه کردم هر دوتاش درد داره یکی قبلش یکی بعدش.فقط طبیعی وقتی بچه میاد درداتم میره ...

اصلا فوبیا زایمان دارم که نگووووو بخاطره همین قرص اعصاب و ترس و اظطراب قبول کردن سز بشم 

چرا زایمان تو اب نمیکنی?روان درمان و پزشک بالاسرتن شوهرتم پیشت باهات حرف میزنه ارومت میکنه با حرف و ...

داروی اعصاب استفاده میکنم اصلا ترسو اضطراب کله وجودمو گرفته کابوس میبینم