2777
2789
داروی اعصاب استفاده میکنم اصلا ترسو اضطراب کله وجودمو گرفته کابوس میبینم 

عزیزم پیش ی مشاور برو..باهاش مشورت کن بگو دوستام زایمان تو ابو گفتن ک برام راحت تره..نظره شما چیه

خیلی میترسم خیلی اخه دکترم گفت اگه دهانه رحمت باز بشه خیلی باز بشه سز نمیکنم دستت درد نکنه انشالا خد ...

نگران نباش عزیزم به ماه آخر بارداری میگن ماه درد،همه دردا که واسه زایمان نیست،من از اول تا آخر بارداریم درد داشتم بچم هفته ۳۹ با سزارین دنیا اومد دوش بگیر،آهنگ گوش بده،استراحت کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم به ماه آخر بارداری میگن ماه درد،همه دردا که واسه زایمان نیست،من از اول تا آخر باردا ...

توهم انقباض داشتی؟ من داعم انقباض و درد دارم میترسم میترسم به سه شنبه نرسم میترسم دهانه رحمم باز بشه خیلی میترسم

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷
توهم انقباض داشتی؟ من داعم انقباض و درد دارم میترسم میترسم به سه شنبه نرسم میترسم دهانه رحمم باز بشه ...

دختر این همه استرس برا چیه اخیه...ریلکس کن کارایی ک سولی گفت خوبه برات

دختر این همه استرس برا چیه اخیه...ریلکس کن کارایی ک سولی گفت خوبه برات

نمیدونم نمیدونم چیکا کنم دیگه داروهامم جواب نمیده اعصابم از یه ور دردام از یه ور

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷