2777
2789
عنوان

باردارها

136 بازدید | 27 پست

سلام بي زحمت سوال من رو ازروي تجربه جواب بديد

من منع پزشكي ندارم و ميتونم روزانه پياده روي كنم 

ميخواستم ببينم اگه ي موقع پياده روي كنم وزن جنين كم نميشه موقع تولدش انشاا...؟؟؟

كسي بوده كه برنامه ي منظم پياده روي داشته باشه و وزن جنينش خوب بوده؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز من دو ماه هشتم و نهم هرشب یک ساعت پیاده روی و صبح ها یک ساعت ایروبیک توی خونه کار میکردم، روی وزن جنین هیچ تاثیری نداره فقط به شدت به راحتی زایمان کمک میکنه، اگر میخوای زایمان راحتی داشته باشی الان پیاده روی زیاد کن، من موقع گرما هم بود اینقدر به خودم فشار میاوردم واسه پیاده روی خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر نتیجه گرفتم و مثل آب خوردن زایمان کردم

جفت من پایینه  نمیدونید چقدر میتونم پیادا روی کنم؟

جفت پایین نزدیکی خطرناکه فک نکنم پیاده روی خطری داشته باشه، ملایم و با وقفه پیاده روی کن، از دکترت هم بپرس که مطمئن بشی، اگه گفت خطری نداره زیاد پیاده روی کن بخاطر زایمان راحت

برای خودمم پایینه 😔 استراحت باید بکنی پیاده روی اصلا برات خوب نیست. دارو میخوری؟ 

ن هیچی

شما چی؟؟؟

فقط رفتم سونو معلوم شد غلظت خونم خیلی بالا هست اسپرین میخورم چند شبه 

پسر نازم عاشقتم  
ن هیچی شما چی؟؟؟ فقط رفتم سونو معلوم شد غلظت خونم خیلی بالا هست اسپرین میخورم چند شبه 

من دوفاستون میخورم البته هماتومم داشتم من. سعی کن استراحت کنی و نزدیکی تا جایی ک ممکنه نداشته باشی. پیاده روی ک زایمان و راحت می کنه برای ماهای اخره 

من دوفاستون میخورم البته هماتومم داشتم من. سعی کن استراحت کنی و نزدیکی تا جایی ک ممکنه نداشته باشی. ...

راستش صبح ها ک بلند میشم تا شب هر چی فک میکنم در حال راه رفتن و کار کردنم تو خونه کاش میشد فقط دراز بکشم و فقط استراحت کنم 

هفته چندی شما

پسر نازم عاشقتم  
راستش صبح ها ک بلند میشم تا شب هر چی فک میکنم در حال راه رفتن و کار کردنم تو خونه کاش میشد فقط دراز ...

نه خطر داره برات سر پا وایسادن زیاد سعی کن مراقب خودت و نی نی کوچولوت باشی. من هفته پونزدهمم دو روز دیه تموم میشه میرم شونزده