2789
عنوان

زن دوم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 49 پست
خب چی بگه ادم کیه که مخالف باشه همه موافقن اما ایا توافق ما باعث میشه اونا زن دووم نشن؟  نه&nb ...

بنده خدا چی بگه؟ با هفت تا بچه و بدن داغون و خسته و زندگی بدون پشتوانه☹ اکثرا میسوزن میسازن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصل حرف اینه که اصلا کاری به گناه محرز مرد نداریم ما زنیم به خودمون خیانت نکنیم

اينو قبول دارم كه ما زنا به خودمون خيانت نكنيم. اينو قبول ندارم كه مرد و منزه از اشتباهش بدونيم و هميشه زنا رو مقصر بدونيم. وقتي ما زنا هم جنس خودمونو واسه اشتباه مردا مقصر بدونيم زيگه چه توقعي از مردا هس؟

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
بنده خدا چی بگه؟ با هفت تا بچه و بدن داغون و خسته و زندگی بدون پشتوانه☹ اکثرا میسوزن میسازن

به خدا یک پارچه خانم بود انقدر  خانم بود که بعدا بابام فهمید زن گرفته جلو چشم من زد تو گوشش گفت نونت کم ابت کمه زن فهمیده متین ارام هنرمند لیاقت نداری.

خداروشکر
دلتون خوشه بخدا وقتی یه زن و مردی خراب هستن دیگه این حرفا همه کشکه چون اونها کار خودشون رو میکنن بهش ...

به نظر منم مثلا اگه همین خود ماهارو بزارن تو یک پادگان مرد میایم به شوهرمون خیانت میکنیم؟

خب مرد هم همینه چون دید باید زرتی دلش بخواد 

والا

خداروشکر

یه خانواده رو میشناسم که خانومش واقعا زن زحمت کشی بود خیلی فقیر بودن ۴تا بچه قد و نیم قد داشتن این خانوم از صبح تا شب زحمت میکشید برا بچه هاش شوهرشم دنبال عشقو عاشقی اخرش زن و بچشو ول کرد با یه زن که حیف اسم  زن روش. ازدواج کرد زن اولشم بچه هاشو برداشت رفتن یه شهر خیلی دور این مردم تا چند سال عشق و حالشو با زن دومش بود که زن دومش بعد از چند سال ولش کرد و پولاشو بردو رفت اخرش مرده برگشت پیش زن اولش دست خالی حالا زن اولش خونه داشت بچه هاش یکم بزرگتر شده بودن و وضعشون بهتر بود باز زن اولش دلش سوخت دوباره باهاش ازدواج کرد.خود مرده ام پشیمون شد ولی چه فایده

من کلا از ذات مردای جهان سومی و مردسالار و در واقع ضد زن بدم میاد. از زن های ضد زن هم بدم میاد چه اونایی که زن دوم میشن. خونه خراب کن میشن. فاحشه میشن یا هر نوعش. چه اون زن اول هایی که زندگی شون رو بر پای غیبت و تهمت گذاشتن و همراه مرد ها سعی می کنن جلوی برابری رو بگیرن. هر چی خودشون ندارن نمی خوان هیچ زنی داشته باشه. زندگی زناشویی واسشون حکم جبهه جنگ و حراست از مرزهاشونه. تمام وقت تو سنگر نشستن و به این و اون تیر و ترکش می زنن. در واقع همسرشون رو اربابی می دونن که باید تاییدش کنن. 

تا وقتی یه زن تنها تو جامعه احترام و جایگاه نداشته باشه. شغل مناسب نداشته باشه. مسلما با همسر دوم شدن و یا خراب کردن یه زندگی دیگه و یا فاحشگی سعی می کنه صورت مسئله رو پاک کنه.

از قدیم حتی تو قران اومده که مردا با بصری هستن یعنی بیشتر احساساتشونو از دیدن و نگا کردن میگیرن.زنای ...

با كمال احترام ، نظرتونو قبول ندارم. مرد بايد چشم پاك باشه. به نظر من هر مردي بره سراغ زن دوم، مقصر صد درصديش خودشه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
به نظر منم مثلا اگه همین خود ماهارو بزارن تو یک پادگان مرد میایم به شوهرمون خیانت میکنیم؟ خب مرد هم ...

حرف شما قبول کاملا درسته ولی الان جامعه ما اینجوری شده چیکار کنیم هیچکس به فکر نیست همه دنبال خوردن و بردن هستن منظورم مسئولین .خوب حالا چی چرا زنها بهم خیانت میکنن اصلا از مردها بدتر نیست قبول دارم ولی ما زنها چی باید به مردهای متاهل سرویس بدیم نه نباید به خودمون خیانت کنیم نباید به همجنس بدبختمون خیانت بکنیم تا وقتی زنها دنبال پول و جیب مرد متاهل باشن هیچی حل نمیشه چرا چون مردها کلا درست بشو نیستن

یکیو میشناسم زنش بهش گفته بود برو هر گهی میخوری بخور اینم رفت زن دوم گرفت

فقط تو کف اون دختره هم که چجوری راضی شد با ۲۵ ۲۶ سال سن زن دوم یارو بشه

حتی زن دومشو به خانوادش نشون نداده طرف.

زن اولشم اومده سر خونه زندگیش 

از زن اولش دو تا بچه داره زنوشوهر ۲۸ سال 

از زن دومم دوتا بچه