موافقین خانوما که همنجسای خودمون باعث شدن بیشتر زندگیا نابود بشه اگه بعضی از خانوما وجدان داشته باشن هیچوقت هیچ مردی دنبال خیانت و کثافت کاریا نمیرفت حداقلش دنبال مجردا باشن حرفی نه دنبال مرد زن و بچه دار واقعا متاسفم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
به خدا یک پارچه خانم بود انقدر خانم بود که بعدا بابام فهمید زن گرفته جلو چشم من زد تو گوشش گفت ...
متوجه م چیمیگی عزیزم.
بنظرم خانم ها نباید همیییشه نقش یه زن آروم و فهمیده و مطیع رو بازی کنن. خانم هایی که همیشه میگن اول بچه هام و شوهرم بعد خودم بدترین اشتباه رو میکنن
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )