2789
عنوان

زن دوم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 49 پست
ولی بیاین قبول کنیم همش هم خانما مقصر نیستن  اگه 99 درصدخانما مقصر باشن باز اون 1 درصد اقایونه ...

خب اگه خانما رعایت کنن خیلی کمتر اتفاق میوفته وقتی کسی نباشه که به شهوت و هوس الکی یه مرد جواب بده اونم میره پی زندگی خودش ولی متاسفانه تو جامعه ما هر روز داره بیشتر میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه جایی خوندم:زنی از یک وکیل پرسید :تا کی میخواهید اجازه دهید مردان زن دوم بگیرند؟؟ وکیل پاسخ داد:ت ...

منم یه جایی خوندم اگه عاشق دونفر شدید نفر دوم انتخاب کنین چون اگه عاشق نفر اول بودی سراغ دومی نمیرفتی

واقعانم همینطوره تقصیر اقایونم هستت 

بعضیاشون هوس و به عشق ترجیج میدن

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
نه عزيزم زن بد داريم مرد بد هم داريم. من قبول ندارم كه خيانت مرد ها رو بزاريم به پاي زن هاي بد. مگه ...

اصل حرف اینه که اصلا کاری به گناه محرز مرد نداریم ما زنیم به خودمون خیانت نکنیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دلم میسوزه زن اول با همه نداری میسازه بعد که مرد به نون و نوایی میرسه، شریک پیدا میشه مفت میخوره😑

اخخخخ گفتی

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

همونجور که زن بد هست مرد بدم هست. موافق این نیستم که بگیم هرچی سرمون بیاد باعث و بانیش خودمونیم. باعث و بانیش قانونیه که اجازه میده مرد زن دوم داشته باشه یا صیغه کنه و اینجوری قبح یه سری چیزا بریزه. ولی درکل زنایی هستن که خانمان براندازن ولی به همون اندازه همون مرد متاهل مقصره. نه کمتر نه بیشتر. پس بنظرم بهتره اینقد خودمونو مقصر ندونیم. هی نگیم تقصیر ماست تقصیر ماست. 

خب اگه خانما رعایت کنن خیلی کمتر اتفاق میوفته وقتی کسی نباشه که به شهوت و هوس الکی یه مرد جواب بده ا ...

حرفتو قبول دارم عزیزم اما منظور من اینه باید کششی از سمت اقا باشه ک ی خانم تمایلئ نشون بده ب رابطه پس مقصر اول اقایونن دوم خانما

نه عزيزم زن بد داريم مرد بد هم داريم. من قبول ندارم كه خيانت مرد ها رو بزاريم به پاي زن هاي بد. مگه ...

از قدیم حتی تو قران اومده که مردا با بصری هستن یعنی بیشتر احساساتشونو از دیدن و نگا کردن میگیرن.زنایی که کارشون اینه میدونن چجوری لوندی کنن که تو چند ثانیه اون مرد زن و بچشو فراموش کنه.درسته مرد باید خودشو کنترل کنه ولی وقتی چیزی که تو غریزش گذاشته شده رو نمیتونه تغییر بده برای اینه میگن زن بیشتر مقصر تا مرد

خب چی بگه ادم کیه که مخالف باشه همه موافقن اما ایا توافق ما باعث میشه اونا زن دووم نشن؟ 

نه 

شخصی رو میشناختم شمالی بود دوست پدرم مهمانشون بودیم خانمی داشت کد بانو بی نهایت با سلیقه و هنر مند ۷ فرزند اقا همش مسافرت کاری بود همیشه خدا مشهد بود 

از اونور خانم  ۷ تا بچه قد و نیم قد مدیریت میکرد سر شالی میرفت  نشا میکرد . نمیدونم برنجارو مدیریت میکرد باغ میوه داشتن رسیدگی میکرد روز به روز پول میزاشت رو پول اقا.

شوهرشم اینجا یک زن ۲۰ ساله بچه هم داشت عقد کرد خونه خرید ماشین خرید همه چی  براش خرید . بعد دختره رفت درخواست طلاق داد مهریه گرفت 

زن اقا فهمید باز هیچی نگفت 

خداروشکر
خب اگه خانما رعایت کنن خیلی کمتر اتفاق میوفته وقتی کسی نباشه که به شهوت و هوس الکی یه مرد جواب بده ا ...

اگه مرد رفت سراغ اولی، اون اولی حالش رو گرفت

رفت دنبال دومی اونم حالش و گرفت

ب همین منوال، بعدی ها هم جواب رد دادن

آدم میشه میشینه سر زندگی ش

ولی بازم مرد مضخرفیه. از این نمیشه گذشت

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
دقیقا..اون زنه چقدر حقیر و بدبخته که نفره سوم رابطه میشه

شوهره اینقدر از زنش بد میگه و میگه ...که اونم آخرش از رو دلسوزی یا فرصت طلبی ،پا میده 

درحالی که اگه وجدان داشته باشه ،باید برگرده به مرده بگه ،من درسته تحصیلات بالا دارم و فلان ،

اما ...

اما متخصص مسایل زناشویی شما نیستم ،تشریف ببر مشاور خانواده و مشکلاتت بگو ...

اما اکثرا نمی گن که ،دلشون میخواد از آب گل الود ماهیشونو صید کنن .

بی وجدانهای بی شرف

ببخشید سوختم ،میگم .

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

کاملن موافقم

اما الان ی چیزی به ذهنم رسید

اینک زن موجودی ک بشدت تشنه محبت

بشدت عاطفی

وقتی مرد با کلمات و جملات محبت آمیز با وعده و وعید هایی ک زن همیشه درحسرتشون بوده اونو روبرو میکنه احتمال اینک نتونه مقاومت کنه خیلی زیاده

پس دوطرف مقصرن

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1