2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 56 پست
حالا اگه خودتون تو این شرایط بودید جاری و خانواده شوهر و جر میدادین حالا روشنفکرید اگه نمیتونی ارامش ...

به جون خودت من اصلا از این اخلاق ها ندارم .. 

به نظرم یه کم گوش تلخید..برای همین دعوتتون نمیکنن 😋

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
حالا اگه خودتون تو این شرایط بودید جاری و خانواده شوهر و جر میدادین حالا روشنفکرید اگه نمیتونی ارامش ...

من اگه جای شما بودم ناراحت میشدم ولی بهتر بود با دایی شوهرتون رفت و آمد نکنید و ناراحتی رو اینطوری نشون بدید یا اینکه یه جمله شوهرت به پدرش میگفت نه با این شدت و در کل فدای سرتون با هم دیگه برید بیرون خوش بگذرونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه جای شما بودم ناراحت میشدم ولی بهتر بود با دایی شوهرتون رفت و آمد نکنید و ناراحتی رو اینطوری ن ...

بارها به پدرش گفته اونم میگه کار خیلی بدی کردن ولی باز که دعوت میکنند پا میشه میره

اسی اگه جای من بودی قوم شوهرت دورهمی زنونه دعوتت میکردن

مادر شوهرت خودش میرفت وقتی از موعد میگذشت تورو خبر میکرد که فلانی دعوت بودی

فک کنم طومار مینوشتی نه؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اسی اگه جای من بودی قوم شوهرت دورهمی زنونه دعوتت میکردن مادر شوهرت خودش میرفت وقتی از موعد میگذشت ت ...

من که ننوشتم شوهرم نوشته بعدم هز کی یه جور خودشو تخلیه میکنه راه شوهر منم اینه تا دلش خنک بشه بهتره اینه که سکته کنه

عزیزم پارسال دختر اونا اومد از کانادا مادر شوهرم همشونو گفت چرا نمفهمید بحث بی احترامیه

بازم از شما چیزی کم نشده . بی شعوریه خودشون ثابت شده ، واسه منم پیش اومده بخاطر همین میگم بیخیال باشین 

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
قربون ادم چیز فهم اخه زشت نیست یه جاریو میگید یکیو نمیگید

عزیزم من کاملا درکتون میکنم و بهتون حق میدم ولی اینکه شوهرت به باباش گفته دیگه نمیام  خونه تون  و قطع رابطه کنه زیاد منطقی نیست  ولی با صاحب مجلس سرسنگین باشین و دیگه دعوتشون نکنین ‌.یه روشی که خوب جواب میده اینه که همین حرفایی که به ما گفتی پیش یکی دونفربگی به گوشش برسونن .‌.‌خجالت بکشه

بازم از شما چیزی کم نشده . بی شعوریه خودشون ثابت شده ، واسه منم پیش اومده بخاطر همین میگم بیخیال باش ...

حالا بعضیا نوشتن یکم غرور داشته باشید انگار واسه مهمونیه