2777
2789
عنوان

عشق

146 بازدید | 19 پست

سلام. من الان ۲۶سالمه. از ۱۴ سالگی عاشق ترین دختر روی زمین بودم.عشق اتشین. اما خانوادم عشقمو سرکوب کردند و نزاشتن با عشق ازدواج کنم‌ از طلاقم ب بعد دیگ ب هیچکس علاقه پیدانکردم.حتی شوهر فعلی ام.  حالا با ایشونم ب بن بست رسیده زندگیم.  هیچ  حسی ب کسی ندارم دیگه. خیلی بده 

اگه دوباره طلاق بگیرم  دیگه هیچوقت عشق نمیاد سراغم.‌‌‌‌‌‌..‌ خلاصه هیجوقت ب عشق نرسیدم الانم مثل سنگم. بین دوراهی طلاق و سازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت مرد خوبیه سازش......

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

میتونی بزرگترین مشکل شما چیه ؟؟؟دقیقا عشق 

ازدواج عقل میخواد بیشتر از عشق ....مشخصه شما خیلی احساسی هم فکر میکنی و هم عمل میکنی که تو 26 سالگی اصلا خوب نیست ..بااین همه تجربه بازم منتظر اومدن عشقی واقعا طبیعی نیست

خب ادم‌مناسب گیرت بیاد عشق به وجود میاد مشکلتون چیه مگه؟

اخه از مردها بیزار شدم...  سنگ شدم... ولی من خیلی عاشق بودم قبلا .  الانم با شوهرم بدون عشق و علاقه ازدواح کردم .زندگیمونم ب بن بست رسیده دوباره. 

میتونی بزرگترین مشکل شما چیه ؟؟؟دقیقا عشق  ازدواج عقل میخواد بیشتر از عشق ....مشخصه شما خیلی ا ...

نه والا..‌ اصلا نمیتونم ب عشق دیگ فکرکنم‌ ‌. هیچوقتم بهش نرسیدم. مثلا ازدواجم عقلانی بود ولی نباید عجله میکردیم.خانوادمم خیلی ساده هستن

اگه شوهرت مرد خوبیه سازش......

خوب ک چه عرض کنم. خوب بودن نسبیه. ایشون عصبیه. لحن صداش و حرف زدش بلند و حالت لاتی گاها حرف میزنه ک میگ بنا ب شغلشه ک ازاده‌ . خیلی بد بین و حساسه ولی این حالتو بمن نسبت میده. توکارای خونه بمن سخت میگیره و ایرادگیره. هروقتم دعوامون‌میشه زود میخواد زنگ بزنه پدرمادرامون رو جمع کنه. زندگی خصوصی ندارم باهاش. بنفع خودش دروغ میگ و منو ضایع میکنه

بله رفتم اما داغ دلمو تازه تر کرد.

ببین فکر میکنم رفتار شوهرت بخاطر همون بی احساسیه شما نسبت بهش هست شما غرق گذشته ای باید از گذشته بیای بیرون مطمئنا روانشناس خوبی نبوده خلاصه برا خودت وقت بذار وگرنه همینجور الکی از زندگی به زندگیه دیگه میری سعی کن خودت محبت رو تو قلبت بیدار کنی ما ادمیم خدا بهمون قدرت خیلی چیزا رو داده از همه مهمتر قدرت تغییر دادن خودمون تو لایق عشقی نه از یه فرد خاص از همه ی جهان از همه ی کائنات لایق دوست داشتنی لیاقت اینو داری با ذوق و شوق و انگیزه هر روز چشماتو باز کنی راهتو پیدا کن

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
ببین فکر میکنم رفتار شوهرت بخاطر همون بی احساسیه شما نسبت بهش هست شما غرق گذشته ای باید از گذشته بیا ...

بله ممنون. یه موضوعی هست .شوهرم محل مامانش اینا ک حاشیه شهره خونه داره ولی من از اول نمیخاستم دور از محل خودم باشم. هروقتت میرم خونمون دلم میگیره تومحل اونا.  سوهرمم اصلا تااخرعمر نمیاد محل ما. بخاطر منم قبول نمیکنه