2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی سواد و پزشک بی اخلاق

258 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. میخواستم بگم که لطفا تاپیکهای خانم

0o0تبسم0o0@

رو دنبال کنید تا زمانی که درسشون تموم بشه و وقتی که فهمیدید که کجا به شغل شریف دندانپزشکی اشتغال دارن، سعی کنین به حال مرگ هم افتادین اونجا گذارتون نیفته، چون به اعتراف خودشون با تقلب تونستن قبول بشن و سوادش رو نداشتن.

ایشون خودشونو به عنوان فرزند یک نفر دیگه که هیات علمی رسمی علوم پزشکی هست جا زدن و از سهمیه پدر پزشک نداشتشون استفاده کردن.

از اونجایی که همسرشون هم در جریان بودن، اگر همسرشون رو هم میشناسین سعی کنین که به عنوان پزشک هرگز بهش مراجعه نکنید. بعضی ها واقعا وجدان ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستام پدرش راننده تاکسی بود خیلی شریف ان با هوش خودش پزشکی آورد یکی دیگه هم لوده بود فقد آلت مرد رو کتاباش نقاشی میکرد با سهمیه پدرش دانشکده پزشکی میره 

این کجا و اون کجا

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
سلام برگ بیدی.خوبی، بهتر شدی ؟چه خبر اومدی روزبه واسه درمان؟ ب امید خدا راحت میخوابی دیگه؟🙃

سلام. الحمدلله. نه بستری نشدم. روزبه که اصلا بستری نکردن. دکترش بهم خندید گفت تو هیچیت نیست. میمنت هم رفتم دکترش گفت خانم وقت مارو نگیر . شما واجد شرایط بستری نیستین. برو برای خودت دوست خوب پیدا کن تا خوب بشی. 

شبها همچنان بیدارم. اما روزها 1 تا 2 ساعت میخوابم.

سلام. الحمدلله. نه بستری نشدم. روزبه که اصلا بستری نکردن. دکترش بهم خندید گفت تو هیچیت نیست. میمنت ه ...

ب هر حال خدارو شکر.واقعا راست گفتن،اگر یه همخونه خوب واسه خودت پیدا کنی شرایطت خیلی بهتر میشه ب امید خدا. خودت تو فکرش هستی؟

خونه حیاط دارم آرزوست....آمییین.🤲