2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی سواد و پزشک بی اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 73 پست
عزيزم مكه الكيه كه يكي از سهميه ي يكي ديگه استفاده كنه مثل اينكه دوستت فرزند شهيد باشه بعد شما از ...

من یکی رو میشناختم استفاده کرد. خدا میدونه که خیلی ناراحتم. نه برای دروغگویی های کاربرها. دروغگویی ناشی از مشکل روحیه. باید درمان بشه . اما اعتراف به همچین تقلبی خیلی بی وجدانی میخواد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه. ولی دیگه اینکه اینقدر پر رو باشن که همچین تقلبی بکنن نوبره. 

ببين تقلب كه زياد ميشه

دوست خودم با رتبه كمتر از اون يكي

الان داره دندون ميخونه

اون دوستم نه

و من همچنان پشت در بسته منتظرم

چرا چون باباش هيئت علمي بود

نميدونم چرا اينهمه ورود به يكسري رشته ها

اينجا سخته؟؟؟؟

كسي كه كنكور قبول شه باسواد نيس

كسي هم كه قبول نشه كم سواد نيس!!!

بنظرم اسم ي كاربر رو بُلد نكن

شايد حقيقت بگه

قضاوتي كه باشك باشه درست نيس گلم🌹🌹

منم همین میگم ولی بازم میگن نه حداقل ایشون باید زاهدان بیاره بعد به اون دانشگاهی که پدرشون عضو هیت ع ...

بله ما بجه هاي هيت علميمون متوسط بودن تو دانشگاه حداقل يكم تلاششونو مبكردن 

هرچند اونم نامرديه چون هم امكانات خوب داشتن هم سهميه 

اما باز تو دانشگاه بچه هاي خوبي بودن

اما بچه هاي سهميه هاي ديگه واقعا خيلي خيلي پرت  بودن

اصلا باورنكردني بود 

بله ما بجه هاي هيت علميمون متوسط بودن تو دانشگاه حداقل يكم تلاششونو مبكردن  هرچند اونم نامرديه ...

سهمیه ای ها که اصلا خیلی افتضاح 😐من خودم دوستم هم درصد هاش نصف من بود پزشکی تهران قبول شد من هوشبری مشهد😕خیلی واقعا دردناک بود البته شاید امسال دوباره بخونم برای کنکور 😐خیلی ها میگن نه الان پزشک ها هم زیاد براشون همه چیز اوکی نیست موندم البته بیش تر علاقه واگر نه به پولش نیازی ندارم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
نه بابا  همچین چیزی وجود نداره یجا دیگم ایشون گفت سهمیه نداشتم!

بنظرم اون خانم یا دروغگو بودن یا مشکل روانی داشتن😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم