2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی سواد و پزشک بی اخلاق

832 بازدید | 73 پست

سلام دوستان. میخواستم بگم که لطفا تاپیکهای خانم

0o0تبسم0o0@

رو دنبال کنید تا زمانی که درسشون تموم بشه و وقتی که فهمیدید که کجا به شغل شریف دندانپزشکی اشتغال دارن، سعی کنین به حال مرگ هم افتادین اونجا گذارتون نیفته، چون به اعتراف خودشون با تقلب تونستن قبول بشن و سوادش رو نداشتن.

ایشون خودشونو به عنوان فرزند یک نفر دیگه که هیات علمی رسمی علوم پزشکی هست جا زدن و از سهمیه پدر پزشک نداشتشون استفاده کردن.

از اونجایی که همسرشون هم در جریان بودن، اگر همسرشون رو هم میشناسین سعی کنین که به عنوان پزشک هرگز بهش مراجعه نکنید. بعضی ها واقعا وجدان ندارند

وا کن چیکارش داری 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زشته عزیزم چیکار داری بهشون اخه 

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
سلام. چی؟ متوجه نشدم.

میگم ول کن چیکار کن بزار خوش باشه

زشته عزیزم چیکار داری بهشون اخه 

زشت نیست. واقعا قباحت داره. این همه بچه های مردم دارن خون دل میخورن. روزی 16 ساعت درس میخونن. اوقت کسی با تقلب جای اونا رو بگیره؟

خودشون صراحتا اعتراف کردن.

يه مسلموون با ادبيات قوي بگه داستان چيه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤