2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی سواد و پزشک بی اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 73 پست
تبسم نامی با چهارتا بچه داره دندون پزشکی میخونه الان اعتراف کرده که تقلب کرده و با سهمیه یه نفر دیگ ...

اخ این جا همه پزشک داروساز و دندان هستن 😂متاسفانه ادم های عادی ام فقط من هستم که یک رشته عادی خوندم یکی بود همش میگفت دندان خوندم بعد گندش در اومد دروغ میگفته

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

تا دلت بخواد اینجوری هست.یکی دو نفر نیستن.جایی که من درس میخوندم اکثرا پدر و مادراشون هیئت علمی بودن.طرف روزی یه ساعتم درس نمیخوند رفت مهندسی دانشگاه تهران من رنگ تفریح و مهمونی و خوشی ندیدم انقدر درس خوندم تا دولتی قبول بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همونه دیگه یه کاری کردی،حداقل اعتراف نکن😂

البته احتمال زياد دروغ ميگه ولي قطعاا مرض داره عمدا دنبال فحش بوده😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من کسیو میشنایم دامپزشکی میخوند و چون پدرش از پزشکای شناخته شدست هیئت علمیه ،از دانپزشکی داره پزشکی ...

چی بگم والا ولی من ندیدم 😐ما اطرافمون زیادم هستن عضو هیت علمی فردوسی

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اخ این جا همه پزشک داروساز و دندان هستن 😂متاسفانه ادم های عادی ام فقط من هستم که یک رشته عادی خوندم ...

منم هستم

بقیه همه پزشک😂😂😂

همش میگن پزشک کم داریم،باید بیان نی نی سایتیا رو ببرن😂😁

البته احتمال زياد دروغ ميگه ولي قطعاا مرض داره عمدا دنبال فحش بوده😅

منم به نظرم دروغ میگه 😐اخ کلا یک سری افراد دنبال جلب توجه هستن😐😑

مگه هر کی هر چی اینجا میگه باور می کنید؟ من پیش فرضم اینه که هر چی اینجا می شنوم دروغه   &nbs ...

منم از وقتی تو نی نی سایت اومدم پیش فرضم همین شده😂😂

عزيزم

مكه الكيه كه يكي از سهميه ي يكي ديگه استفاده كنه

مثل اينكه دوستت فرزند شهيد باشه بعد شما از سهميه شهيد اون استفاده كني مگه ميشه؟

صمن اينكه بچه هاي سهمبه هيت علمي برا دندون حداقل رتبه ي دو هزارو ميارن و بعد فقط دانشگاهشونو جا به جا ميكنن و ميان با رتبه هاي صد توي يه كلاس ميشينن

ولي من از سهميه هاي ديگه ميشناسم با رتبه ي چهل هزار كه بارتبه هاي صدو دويست تويه كلاس ميشينن

سهميه همش بده 

ولي بعضي سهميه ها قشنگ تبديل لولو به هلو هست 

باز هيت علميا سهميه شون نسبت به اونا خيلي كمتره

منم به نظرم دروغ میگه 😐اخ کلا یک سری افراد دنبال جلب توجه هستن😐😑

از اونجايي ك تو ني ني سايت تعدادشو بيشتره بععله دنبال توجه بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم مكه الكيه كه يكي از سهميه ي يكي ديگه استفاده كنه مثل اينكه دوستت فرزند شهيد باشه بعد شما از ...

منم همین میگم ولی بازم میگن نه حداقل ایشون باید زاهدان بیاره بعد به اون دانشگاهی که پدرشون عضو هیت علمی انتقال پیدا کنه