2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 18 پست
امکان نداره حواسش نباشه.این از ناامیدیه که میگی.پاشو الان وضو بگیر و دعا یا نماز بخون.این حرفارو هم ...

بله مجردم.چه فایده بعد کلی نذر و نیاز هنوزم مجردم.هر روز میگفتم روز بعد هرسال میگفتم سال بعد دیگه خستم

حال من خوب است اما تو باور نکن!
بله مجردم.چه فایده بعد کلی نذر و نیاز هنوزم مجردم.هر روز میگفتم روز بعد هرسال میگفتم سال بعد دیگه خس ...

خوشبختی و حال خوب رو خودت میتونی بوجود بیاری.خوشبختی تو مغز توئه.فکر کردی با ازدواج خییلی شاد میشی.نه عزیزم این خبرا نیست.اینقدر حرص و مسئولیت میریزه سرت.

برو دکتر و اگه الان بهتریت کیس واسه ازدواج هم داشته باشی ازدواج نکن .اول خودتو دریاب.

مگه چند سالته؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوشبختی و حال خوب رو خودت میتونی بوجود بیاری.خوشبختی تو مغز توئه.فکر کردی با ازدواج خییلی شاد میشی.ن ...

۲۹ اما خستم از نیش و کنایه از دعوا از اینه هر خواستگاری میاد میگن خواهرت رو شوهر میدیم از اینکه هزار بار گفتم باشه مهم نیست اما تهش ناراحتم چون میدونم دلسوزوندن ها و طعنه ها بیشتر میشه با این موضوع و من بدتر غرق میشم تو کنایه ها و دشمنی ها

حال من خوب است اما تو باور نکن!