2821
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭😭

295 بازدید | 18 پست

نمی دونم چرا این روزا اینجوری شدم گاهی ابری گاهی بارونی حال دلم بدجور داغونه ناامیدم زندگی برام بی معنیه خستم کم اوردم کاش میشد برای یه لحظه بمیرم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسرده شدی نکنه؟

میدونی تو زندگیم کم اوردم ت  زندگی بعضی جا ها با تلاش درست میشه اما یه جاهایی نه یه جاهایی گند میزنی یه جاهایی دست تو نیست یه جاهایی عین ادم های کودن احمقانه رفتار میکنی دیگه بریدم 

افسرده ای برو دکتر حتما وگرنه شدیدتر میشی

خودمم فهمیدم انقدر ناامیدناامیدم دیگه هیچ روزنه ی امیدی تو زندگیم نیست

میدونی تو زندگیم کم اوردم ت  زندگی بعضی جا ها با تلاش درست میشه اما یه جاهایی نه یه جاهایی گند ...

لازم خودت باید مدیریت کنی.باید حلش کنی.تو اشرف مخلوقاتی یادت نره.و یه کسی هست که خییییلی حواسش به توئه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
لازم خودت باید مدیریت کنی.باید حلش کنی.تو اشرف مخلوقاتی یادت نره.و یه کسی هست که خییییلی حواسش به تو ...

حواسش نیست اگر بود الان مشکلی نداشتن ولی نیست من رو نمیببنه صدام رو نمیشنوه کم اوردم میدونی اگر ازدواح با تلاش حل میشد مشکلی نداشتم اما نمیشه هرچند دو جا خودم احمقانه رفتار کردم

خودمم فهمیدم انقدر ناامیدناامیدم دیگه هیچ روزنه ی امیدی تو زندگیم نیست

عزیزم من خودم دوماه پیش رفتم.تا حدی افسردگی گرفتم ک هر روز ب خودکشی فکر میکردم.هیشکیو دوس نداشتم.نا امید.بی انگیزه.خسته ..دقیقا عین حال تو ...اما رفتم ی دکتر خوب شدم اگه خاستی معرفی میکنم اگه تهرانی هستی .من واقعاااا ب زندگی برگشتم و دارم قطع میکنم داروشو.البته یبار  سر خود قط کردم حالم بد شد اما با دکتر مشورت کردم دوباره دارم میخورم تا با ملایمت قطع کنم‌.خاستی تحقیق کن ی دکتر خوب برو حتما وگرنه رو کارای دیگت تاثیر میزاره زندگیت بی هدف میشه.حالت کاملا خوب میشه غصه نخور

عزیزم من خودم دوماه پیش رفتم.تا حدی افسردگی گرفتم ک هر روز ب خودکشی فکر میکردم.هیشکیو دوس نداشتم.نا ...

نه تهرانی نیستم.منم فقط دلم مرگ میخواد 

حواسش نیست اگر بود الان مشکلی نداشتن ولی نیست من رو نمیببنه صدام رو نمیشنوه کم اوردم میدونی اگر ازدو ...

امکان نداره حواسش نباشه.این از ناامیدیه که میگی.پاشو الان وضو بگیر و دعا یا نماز بخون.این حرفارو هم نزن.مجردی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
2828
2791
2779
2792