2777
2789
عنوان

از نظر مالی

189 بازدید | 27 پست

طرفم زیاد پول نداره اما اخلاقش شخصیتش عالیه ب نظرتون شما بودید پولو انتخاب میکنید یا اخلاقو 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی پوله بی پول نباشه عیبی نداره

ن بی پول نیس اما از نظر مالی وصعش زیاد خوب نیس

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

ببین شوهرم درامد و موقعیتش عالیه ولی اخلاق و شعورش درحد ی بچه ابتداییم نیس ملاکتو پول نکن بعدا پشیمون میشی عین من

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بی پولی بی اخلاقی هم میاره... 

به الانش توجه نکن، بعدا چون نمیتونه تامینتون کنه و شما هم چون تامین نمیشی بد اخلاقی میاد... 

همه اش شعاره که میگن پول خوشبختی نمیاره... 

شاید هم نیاره ولی بی پولی بدبختی میاره

ببین شوهرم درامد و موقعیتش عالیه ولی اخلاق و شعورش درحد ی بچه ابتداییم نیس ملاکتو پول نکن بعدا پشیمو ...

منم نمیخوام این اتفاق برام بیفته گلم تو دوراهی بدی گیر کردم

بی پولی باعث میشه اخلاق گند بشه 

ولی اخلاق خوش و با پول بهتره 

باز اخلاق بد و پولدار خوب نیس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم نمیخوام این اتفاق برام بیفته گلم تو دوراهی بدی گیر کردم

سلام عزیزم

پول رو ملاک ازدواجت قرار نده.. روزی دست خداست

ببین مثلا اگه الان میلیاردر باشه، کاری داره واسه خدا که چند سال بعد ورشکسته بشه؟! یا حتی برعکسش.. کسی که عرضه داره میتونه بعد از چند سال زندگیشو بسازه.. پول ابتدایی اصلا مهم نیست چون بالاخره تموم میشه

باهاش صحبت کن، ببین چقدر اهل کار و درآمده، چقدر به فکر رفاه خانواده ی آیندشه.. جَنَم داشتن مهمتره