من خونه نبودم شوهرمم اصلا بمن نگفته و خودش رفته. بعد قرار بود ما بریم فردا اونجا واسه مراسم خاکسپاری. اما مامانم میگه من نمیام. چون وقتی دوسال و خورده ای پیش من زایمان کردم مامانم خونه ی من اومد ده روز از من پرستاری کنه. حرفی نبود. بعدش ک خانوادش اومدن شهرستان فتنه کرد مادرشوهرم و دعوا و جنگ. و شوهرم مامانمو زد. و این وسط مادرشوهرم ب اسم اینکه جلوی کتک رو بگیره مامان منو نگه داشته بود شوهرم بزنتش. مامانم میکه من نمیام
چ شوهر بیشعوری داری... غلط کرده دست رو مادرت بلند کرده... واقعا چجوری تحملش داری میکنی
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا ب دادت برسه... خیلی سخته پس شرایطت... مامانت حق داره نره... خودتم نرو اصلا...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
زندگی با ی همچین ابلهی اصلااااااا عاقلانه نیس الان تو حرم امام رضام از همینجا از ته دل دعا میکنم ادم شه شوهرت راستی دوستان واس همتون دعا میکنم فقط ریپلای نکنید چون شاید نتونم ج بدم ناراحت شید از امام رضا میخام ک ابشالا همتون عاقبت ب خیر شید
گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
خب هر چی... دو سال پیش یا ده سال پیش... خجالت نمیکشه اخه شوهرت؟ چجوری ب روت نگاه میکنه اخه؟
میتونم بپرسم برا چی زد مادرتو؟ چون از تو پرستاری میکرد؟
زندگی با ی همچین ابلهی اصلااااااا عاقلانه نیس الان تو حرم امام رضام از همینجا از ته دل دعا میکنم ادم ...
عزیزم ی دعایی بگم برام میکنی؟
بگو گلم همین الان ب امام رضا میگم ب حق این اذان دعاتو براورده کنه عزیزم
ازش بخواه منو عشقم رضارو ب هم برسونه... مانعمونو از جلومون برداره... قربونت برم... شدیدا محتاجم ب دعات