2777
2789
عنوان

فوری بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست
نه مادرش اومد فتنه ب پا کرد و بحث شد و 

با مادر شوهرت حرف نزن بنظرم... خیلی بد کرده در حقتون

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

به نظرم بهانه کن بگو اگه میخواستی من بیام صبر میکردی باهم میرفتیم و نرو بگو نمیتونم بیام راه دوره

اخه نگه بابات بیارتت. بهش گفتم منو میبردی کفت یهویی شد و بمن نگفتن مرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش بخواه منو عشقم رضارو ب هم برسونه... مانعمونو از جلومون برداره... قربونت برم... شدیدا محتاجم ب دع ...

ایشالا ب عشقت برسی گلم خدا همه عاشقا رو برسونه بهم هبچ جوونی ارزو ب دل نمونه از ته دل دعا کردم واست

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
ایشالا ب عشقت برسی گلم خدا همه عاشقا رو برسونه بهم هبچ جوونی ارزو ب دل نمونه از ته دل دعا کردم واست

قربونت برم.... مرسی عزیزم... واقعا مرسی لطف کردی... انشالله... خدا از دهنت بشنوه... امیدوارم تو هم ب هر چی ک دلت میخواد برسی و خوشبخت باشی💋💋❤❤🌷🌷

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مال دوسالو نیم پیشه

مامانت ک حق داره نیاد... اصلا اصرارم نکن... خودت برو

قربونت برم.... مرسی عزیزم... واقعا مرسی لطف کردی... انشالله... خدا از دهنت بشنوه... امیدوارم تو هم ب ...

مهرت ب دلم نشست زهرا خانومی  

گرگ همیشه گرگ می زاید گوسفند همیشه گوسفند...تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید گاهی گوسفند
مهرت ب دلم نشست زهرا خانومی    

فداتشم منم همینطور... درخواست دوستی دادم برات... 

قربونت برم.... مرسی عزیزم... واقعا مرسی لطف کردی... انشالله... خدا از دهنت بشنوه... امیدوارم تو هم ب ...

شرمنده عزیزم من سعی میکنم تو سایت با کسی دوس نشم تا جای ک میتونم ببخشید گلم

خودم برم تا هفت بمونم یا که برگردم دوباره هفت برم؟

دیگ برو بمون دیگ... ولی سر سنگین باش... ن گریه کن ن بخند... عادی

شرمنده عزیزم من سعی میکنم تو سایت با کسی دوس نشم تا جای ک میتونم ببخشید گلم

عیبی نداره عزیزم فدای سرت... همین ک برام دعا کردی لطف خیلی بزرگی کردی... ممنونتم... اخه میدونی من خیلی دوس دارم رضامو.. اسم عشقم رضاست... از همون امام رضا رضامو میخام... مرسی از لطفت... قربونت برم... دارم گیج میزنم دیگ.. میرم بخوابم... برات از خدا بهترینارو میخام‌‌‌... شبت بخیر عزیزم ❤

اخه نگه بابات بیارتت. بهش گفتم منو میبردی کفت یهویی شد و بمن نگفتن مرده

بگو مگه بابام کلفت توست مرتیکه ببخشیدا ولی از فکرش بیرون نمیرم که چرا بعد این کارش تو هنوز باهاش زندگی میکنی و چرا با خانوادش رفت و آمد داری الآن وقت تلافیه بی احترامی که به مادرت شد حُرمت مادر شکسته شده جبران کن نرو بگو بابام رفته مسافرتی جایی اگه هم محبور شدی بری با خانوادش سر سنگین باش یه قطره اشکم نریز حتی اگه یاد مشکلات خودت افتادی با مادرشم آروم آروم قطع رابطه کن