ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم اما دخترمو ازنزدیک بغل کرده تو حرفاشون متوجه شدم حالا نمیدونم کجا وچ موقه اما بازمان کم چون ...
مامان مهربون عزيزمممم نگران نباش همه اين روزارو داشتن ، بايد بهش آموزش بدي كه اينجور ادما به درد نميخورن وقتشه راجعبه مسائل جنسي باهاش حرف بزني، خانومي دخترت بزرگ شده به شما احتياج داره
دخترداییاش متوجه شدم اونا هم دوس پسر دارن اونا هم همسنشن مرتبم امروز زنگ میزدن بمن وباباش جوابشون ندادیم موندم اینارو چکارکنم ب خانوادشون بگم ابروی دخترمنم درمیونه
همیشه به شوهرم می گم فکر نکن پسرمون مث پیامبر پاکه ،همیشه میگم روزی یک ساعت باهاش حرف بزن یک عمر راحت باش ... استارتر عزیز حق داری که ناراحت باشی اما دادن گوشی لمسی به بچه ها خیلی اشتباهه ،من برای پسرم یه گوشی گرفتم که فقط بتونه باهاش تماس بگیره ، من اگه بودم خیلی قاطع و محکم اما با صحبت های منطقی با بچم بر خورد می کردم و قاطعانه بهش میگفتم که دوست پسر داشتن برای تو توی این جامعه خیلی زوده و تا موقع ازدواج این حقو نداری به جنس مخالف فکر کنی چه برسه که دوست بشی و تمام عواقب بدش رو براش توضیح می دادم بدون سانسور ،بد بختی ما اینه این چیزا رو هر چند وقت باید براشون بگیم که خوب براشون جا بیوفته