2777
2789
اشنباه میکنی باید فرهنگ استفاده از گوشیو بهش یاد بدی نه اینکه صورت مسیله رو پاک کنی

اخه بلدنیس انقده سرش توگوشیه ک اصلا نمیدیمش ما فک میکردیم داره رمان میخونه اهنگ گوش میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم با سياست باش حالا هر اتفاقي بيفته از گوشيش پاك ميكنه كه نبيني ، دخترته ، احساس داره ، اين زمان ...

نمیدونی پسره توکل حرفاش ازش عکس خاسته اینم بهش داده وهرچی خاسته گفته باشه وتیکه کلامه پسره همش فش مادره فش منو میداده همش😭😭😭😭

ن گوشیشو دیگه نمیخام پس بدم اشتباه از اول بود ک گوشی  دادیم دستش همه چی ازاین گوشی شروع شد

تا كي گوشيشو ميگيري؟ من دوستم يه گوشي جدا تو مدرسه ميداد به اونيكي دوستش نگه داره ، بد تر ميشه ، حتما برو پيش مشاور ، خيليييييي اشتباه رفتار ميكني ، بنده خدا دخترت كار بدي نكرده، حالا ديده كه ديده ، مگه رابطه داشته؟

اخی عزیزم چ حس بدی ب یه مادر دست میده 

ولی حالا خیلیم بزرگش نکن ن واسه خودت ک حرص بخوری ن واسه دخترت

الان میتونی بزنیش پس فردا ک نمیتونی پس این راه خیلی اشتباهه

از راه دوستانه و سیاستانه برو جلو ک از این ب بعد هر طور شد بیاد واسط بگه 

برو از دلش در بیار 

من خودم خیلی با مامانم راحت بودم همه چیز بهش میگفتم حتی اگه از کسی خوشم میومد ،مامانمم همیشه با سیاست اصلا نمیگفت چرا و...ولی نامحسوس پندم میداد

حالا بزرگ شدم وازدواج کردم متوجه میشم ک چقدر مامانم کمکم کرد ک ب بیراهه نرفتم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
براهمینه میگم حالم بده براهمینه زدمش ونمیخام دیگه گوشی بدم موندم فقط چکار کنم 

بايد بفهمي در حد حرف بوده يا رابطه هم بوده ،؟ بعد بشيني بگي اين آدما سو استفاده ميكنن ولت ميكنن ، جوابشونو نده ، گولت ميزنن و خطرناكن 

عكس لخت؟

نمیدونم اما دخترمو ازنزدیک بغل کرده تو حرفاشون متوجه شدم حالا نمیدونم کجا وچ موقه اما بازمان کم چون بش گفته این بار نزاشتی خوب بغلت کنم باید بعد بزاری😭😭😭نفسم داره بند میاد از گریه