2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 74 پست

عزیزم شما که بیوه بودی باید بیشتر فکرتون کار میکرد.

یعنی چی پول دادی بهش زمین خریده ، لااقل به اندازه پولت زمین به نامت میکرد. 

با همه اونایی هستم که به هر دلیلی بیوه شدین خانوما دوستای گلم همینجوری اعتماد نکنین به مردا 😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما که بیوه بودی باید بیشتر فکرتون کار میکرد. یعنی چی پول دادی بهش زمین خریده ، لااقل به اندا ...

من ک فقط ۲۳سالم بود و ۲سال عقد بودم.بچم نداشتم. بیوه بحساب نمیومدم مطلقه بودم. الان ۲۶سالمه. 

یجوری رفتارتو نرم کن باهاش  گولش بزن اگه پول داره پولتو پس بگیری. یا به اندازه پولت زمین به ن ...

زمینش سند نداره. مشاعه. بنامم کنه سخت فروش میره معلوم نیست چی بشه

من ک فقط ۲۳سالم بود و ۲سال عقد بودم.بچم نداشتم. بیوه بحساب نمیومدم مطلقه بودم. الان ۲۶سالمه. 

اصلا فرقی نمیکنه گلم بیوه یا مطلقه . خلاصه زن تنها بودی 

اونا ازت سواستفاده کردن . خدا ازشون نگذره 

یه مدت رفتارتو عوض کن شاید تونستی به حقت برسی

گاهی ادم واقعا دهنش وا میمونه:|

اینکه چرا با این شخص ازدواج کزدی و ایکاش میگفت

امیدوارم بزودی بشیم شبیه اروپاییا

و همه چی زندگی و تو شوهر و بچه و خونه و ماشین نبینیم

;/

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وای بمیرم برات ...هم سنیم  طلاق دومی حتما برات خیلی سخت میشه

نه سختتر از اولی نیست. حالا نمیدونم جداشم یانه. ۴ساعت ازم بدگفت ابرومو برد. از ظرف نشسته تا  پیج اینستا و غیره ازم ایراد کرفت تا ایرادای خودشو پوشش بده. امان نداد کسی حرف بزنه غیر خودش .میپرید وسط حرف من و مامانم