2777
2789
عنوان

کیا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 89 پست
خواهش می کنم ولی نمی دونم چرا هر وقت با پورشه ام تخت گاز میرم پام از زیر پتو میزنه بیرون 

😂😂الهی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا الان اين ماشين چينيا هم خودشونو مدل بالا ميدونن

ديشب پشت فرمون تو ميدون همه تو ترافيك بوديم،يه دونه ازين شاسي چينيا يه آقاي ٣٠ ٣٥ ساله بود،همچين به همه چپ نگاه ميكرد،سانروفشم باز بود موهاشو پخش ميكرد

اصلا يه حالي داشت نگم براتون بدبخت😑

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

بیاین بالا بریم دور دور

منو شما نداره که مال خودتونه

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
خواهش می کنم ولی نمی دونم چرا هر وقت با پورشه ام تخت گاز میرم پام از زیر پتو میزنه بیرون 

خو تخت گاز نرو آروم برون لاقل تا صب سوارش باشی😂

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
بالاخره زن و شوهر باهم استفاده میکنن دیگه مگه مال زن یا شوهر فرقی داره باهم بالاخره بیرون رفتنا و ...

نه فرق نداره ولی منظورم حس مالکیته‌ من دلم برای خودم ی ماشین سفید با صندلی های روکش صورتی میخواد و ی کاور فرمون‌ گل گلی اما شوهرم نمیزاره ...اون ماشین رو اسپرت کرده و من نمیدوست

منم

خیلی  کار و دوندگی داره واسه مرخصی... پارسال یه پارس خریدیم با او میریم راحت تریم 😃ولی از بس ماشین مدل بالا دیدیم واسمون عادی شده دیگه روزی هزارتا از کنارمون رد میشن 

قربان وفای سگ ♥️