2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چرا ک نه مبارک باشه😊

میشه بگید علائمتون چیا بود از کی شروع شد؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

اصلا به این چیزا توجه نکن که تیترت بالاست یا پایینه.

فقط اینجوری ب خودت استرس میدی

من با تیتر ۸۶ روز پریود خدا رو شکر باردار بودم 

حالا برو تو نت بخون میگن با این تیتر خارج رحمیه 

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
ممنون گلم.هیچ علایمی نداشتم بجز اینکه از ۵ روز قبلش دردای پری داشتم حسابی

من اینماه از بعد از اواسط سیکلم حساسیت نوک سینه م شروع شد و بعد از چند روز کل سینه م درد داره تا الان که ۲۶ پری هستم هنوزم همونجوره گاهی وقتام دردای پری دارم ک ماهای قبلم داشتم معمولا.. ولی خیلی عذر میخام نه دهانه رحمم بالاست نه رنگ دهانه واژنم تغییر کرده.‌. میگم پس حتما این ماهم نشده..😔 شما ک الان بارداری این دوتا تغییر آخرو داری؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یا مثلا یه سایت نوشته بود اگه بارداری اتفاق بیفته ۷تا حداکثر۱۰ روز بعد از تخمک گذاری اگه دراز بکشی زیر دلت ینی رحم کاملا سفت میشه ولی مال من اینطوری نشده..😔