2777
2789
عنوان

جاری خانوم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 42 پست
تو عقده هفته ای یبار میبینم. ولی وقتی میبینمش هی ازم سوال میکنه مثلا یروز سوال میکرد میگفت تو هنوز د ...

عزيزم اين خانم حسود نيست طفلك كم داره خدا شفاش بشه 

عنوان تاپيكتو تغيير بده 

بزن بيايين همگي براي سلامتيش دعا كنيم 

س سال بزرگ تره من 20

عروس کوچیکتری پس

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه چقد بیکاره والا 

فقط با من اینطور نیست، با جاریهای دیگه و خواهر شوهرام همینطوره،،  میخواد از همه بالاتر باشه.😂

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
ولي بعضي از سوالان يه پيش زمينه داشته قبول كن اينو  از همون اول بهش رو دادي كه به خودش اين اجا ...

شاید منوزبادی روددادم از این ب بعد نمیخوام رو بدم خیلی بی جنبست شاید

✨خدایا امیدم توئی✨

محل نده جاری کیه که به خاطرش حتی یه ذره تو فکر بری ابدا باهاش قاطی نشو مم فعلا جاری ندارم اما تصمیم گرفتم وقتی اومد به هیچ عنوان باهاش صمیمی نشم آخه با پدر مادر شوهرم تو یه ساختمونیم برادر شوهرمم داره میسازه طبقه  بالای مارو😭اون سوالام پرسید بزن تو پرش بگو این مسایل  شخصیه بیانشم زشته شمام بس کن لطفا